Harga bas terbaik dari 5000+ syarikat!

Laluan bas popular di Malaysia

Laluan bas Popular di Malysia dan luar negara dengan stesen bas
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
Semua bandar-bandar utama di Malaysia mudah dicapai dengan bas kerana rangkaian jalan raya dan pilihan syarikat bas yang luas. Syarikat bas ekspres seperti Transnasional dan Plusliner beroperasi di seluruh negara, manakala beberapa syarikat bas lain seperti Aeroline atau Super Nice memberi tumpuan pada laluan bas serantau. Tiada masalah langsung untuk mencapai bandar-bandar seperti Kuala Lumpur, Ipoh, Melaka, Alor Setar, Pulau Pinang, Seremban, Kuching atau Miri. Anda akan sentiasa mendapat tiket yang murah. Anda boleh juga mencari laluan domestik, laluan bas yang merentasi sempadan dan antarabangsa di CheckMyBus seperti dari Kuala Lumpur ke Singapura, atau dari London ke Paris. Apa yang anda perlu lakukan adalah memilih sambungan dan menempah tiket anda!

Laluan bas yang popular

Laluan Bas Negara

Rangkaian bas Malaysia meliputi keperluan pengangkutan harian berjuta-juta orang penumpang. Semakin ramai orang seperti penduduk tempatan dan pelancong memilih perkhidmatan bas untuk perjalanan mereka. Ini tidak menghairankan sebab pengusaha bas besar seperti Transnasional dan Perdana Express serta syarikat pembekal serantau seperti NICE and Transtar telah menyediakan perkhidmatan mereka.

Laluan bas yang berhubung dengan destinasi luar negara

Laluan Bas Antarabangsa

Ingin melancong ke luar negara? Terdapat banyak laluan yang sedia ada untuk perjalanan antara Malaysia, Singapura, Kemboja dan Thailand. Peningkatan penggunaan bas sebagai pengangkutan yang mampan di banyak negara di seluruh dunia seperti di Eropah dan di benua Amerika Utara dan Selatan mewujudkan pilihan yang berpatutan ketika melancong ke luar negara.

Perjalanan dan laluan bas di seluruh dunia

Laluan bas boleh dijumpai di kebanyakan negara disekitar dunia dan sering kali paling murah atau merupakan satu-satu cara untuk melakukan perjalanan.

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.