Harga bas terbaik dari 5000+ syarikat!

Semua bas dari dan ke Perancis

Pilihan perjalanan bas dari, ke dan di dalam Perancis dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
¿Ingin menggunakan perkhidmatan bas di Perancis?
CheckMyBus menunjukkan semua laluan bas di Perancis, masa berlepas, perhentian bas, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi. Kami telah mengumpulkan laluan bas yang paling popular di Perancis, serta bandar-bandar yang mempunyai jumlah laluan bas terbanyak. Anda dapat melihat sepintas lalu jika bas anda didapati di Perancis.
Laluan anda tidak disediakan? Dalam carian anda sila berikan tempat berlepas dan destinasi di Perancis serta pilih tarikh perjalanan anda. Jika anda tidak bersendirian, sila pilih bilangan penumpang dan mulakan carian anda. Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda. Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan yang lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh gunakan di Perancis.
Nikmati perjalanan bas anda dengan CheckMyBus!

Laluan bas popular di Perancis

Bandar dengan laluan paling bas Perancis

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.