Harga bas terbaik dari 5000+ syarikat!

Bas dari Seremban ke Hat Yai dari

Bandingkan syarikat dan dapatkan harga terbaik dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Sambungan persinggahan dari Seremban dan Hat Yai

Malangnya tiada sambungan langsung antara Seremban dan Hat Yai pada masa ini. Walau bagaimanapun, kami mendapati sambungan persinggahan ini antara kedua-dua bandar. Semak tawaran di bawah!

Sambungan bas termurah dari Seremban ke Hat Yai

Setiap hari, bas daripada syarikat bas meninggalkan Seremban untuk Hat Yai: dalam jadual di bawah, anda akan menemui harga termurah untuk bas di laluan ini, bermula dari 24/07/2024 dan untuk hari-hari berikutnya.

Isnin
Selasa
Rabu
Khamis
Jumaat
Sabtu
Ahad
Isnin 22/07
Selasa 23/07
Rabu 24/07
Khamis 25/07
Jumaat 26/07
Sabtu 27/07
Ahad 28/07
Isnin 29/07
Selasa 30/07
Rabu 31/07
RM 86
Khamis 01/08
Jumaat 02/08
Sabtu 03/08
Ahad 04/08
Isnin 05/08
Selasa 06/08
Rabu 07/08
Khamis 08/08
Jumaat 09/08
Sabtu 10/08
Ahad 11/08
Isnin 12/08
Selasa 13/08
Rabu 14/08
Khamis 15/08
Jumaat 16/08
Sabtu 17/08
Ahad 18/08

Bagaimana untuk menjimatkan wang dalam perjalanan daripada Seremban kepada Hat Yai

Perjalanan boleh mahal, tetapi ia tidak perlu! Adakah anda ingin mengelak daripada membayar harga yang teruk untuk perjalanan anda? Kemudian ikuti langkah cepat ini untuk menjimatkan wang:

Tempah tiket daripada Seremban ke Hat Yai lebih awal! Lebih awal anda menempah, lebih murah biasanya harganya. Selain itu, anda pasti akan mendapat tempat di dalam bas daripada Seremban ke Hat Yai, berbanding jika anda membelinya pada saat akhir atau terus di stesen .

Jika boleh, elakkan perjalanan pada waktu puncak. Daripada hujung minggu, cuba melancong sepanjang minggu. Perjalanan pada waktu petang atau malam ia juga lebih murah, dan kemudiannya bas dari Seremban ke Hat Yai juga lebih kosong.

Semua stesen bas dan perhentian di Seremban dan Hat Yai

Peta di bawah menunjukkan kepada anda tempat untuk mencari semua stesen bas di Seremban dan Hat Yai.

Perkhidmatan dan Keselesaan di dalam bas daripada Seremban ke Hat Yai

Ingin tahu kelas tempat duduk yang tersedia pada bas daripada Seremban hingga Hat Yai? Atau syarikat bas manakah yang menyediakan laluan Seremban ke Hat Yai? Di bawah anda akan menemui jawapan kepada soalan anda.

Soalan lazim tentang bas Seremban ke Hat Yai

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Seremban Hat Yai?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Seremban-Hat Yai boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah penjimatan saya apabila membandingkan semua bas dari Seremban ke Hat Yai?

syarikat menawarkan laluan ini dengan harga tiket antara dan . Para penumpang dinasihatkan membuat pembelian tiket seawal mungkin untuk memastikan tiket termurah boleh didapati ke Hat Yai.

Secara purata, berapa banyak sambungan tersedia dari Seremban ke Hat Yai setiap hari?

Setiap hari, laluan bas Seremban ke Hat Yai dilayan oleh kira-kira sambungan. Dengan carian kami, anda boleh membandingkan masa bas untuk mencari perjalanan yang sempurna.

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Hat Yai dari Seremban?

Bas perantara terpantas dari Seremban ke Hat Yai ditawarkan oleh dan mengambil masa jam. Tiket bas untuk laluan ini berharga . Dalam konteks ini, tempoh masa perjalanan bas boleh mengambil masa yang lama akibat kesesakan trafik.

Pukul berapa bas pertama dari Seremban ke Hat Yai akan berlepas?

Bas paling awal ke Hat Yai akan berlepas dari Seremban pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Seremban ke Hat Yai?

Bas terakhir akan berlepas ke Hat Yai dari Seremban pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pengendali bas manakah yang beroperasi untuk laluan Seremban Hat Yai ?

Sekiranya anda mengambil bas perantara dari Seremban ke Hat Yai, para penumpang boleh melakukan perjalanan mereka dengan syarikat bas . Anda boleh membandingkan semua tiket bas yang sedia ada dengan enjin carian kami dan menempah tiket yang sesuai untuk anda.

Adakah terdapat bas terus antara Seremban dan Hat Yai?

Anda boleh menyemak semua sambungan langsung antara Seremban dan Hat Yai dengan menggunakan carian dan melihat bahagian Perturakan dalam penapis kami. Ini ialah beberapa syarikat yang menawarkan bas terus: .

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Hat Yai dari Seremban?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Seremban - Hat Yai secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Seremban - Hat Yai?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Seremban ke Hat Yai untuk perjalanan anda.

Lebih banyak laluan bas dari Seremban dan Hat Yai

Berikut ialah gambaran keseluruhan laluan bas paling popular daripada Seremban dan daripada Hat Yai. Hanya klik pada sambungan pilihan anda, dan anda akan menemui semua butiran tentang laluan bas anda!

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.