Semua bas ke dan dari Hat Yai

Pilihan perjalanan bas ke dan dari Hat Yai dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
2094 Syarikat - 5,609,721 Sambungan
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah dari Hat Yai
 • 12:30 PTG
  7:00 PG
  Hat Yai
  6 Jun +1
  Singapura
  Archipelago Travel ServiceArchipelago Travel Service
  dariRM 141.14

Tiket tren murah dari Hat Yai
 • 2:30 PTG
  9:00 PG
  Hat Yai
  22 Jun +1
  Bangkok
  Thai RailwaysThai Railways
  dariRM 120.10
109 Sambungan bas
2 stesen bas
3 syarikat bas
RM 120.10 perjalanan murah
Hat Yai Fakta
Thailand
191,696
Anda mahu mengambil bas dari atau ke Hat Yai?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada dari dan ke Hat Yai dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.

Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda sambungan paling murah dari dan ke Hat Yai untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Hat Yai untuk memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui sambungan bas yang paling popular dari dan ke Hat Yai.
Tiada laluan anda?
Dalam carian kami, kami telah pun mengisi tempat berlepas. Anda hanya perlu mengisi destinasi sahaja. Jika anda ingin mengambil bas ke Hat Yai, hanya klik di anak panah untuk menukar arah perjalanan anda.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Hat Yai? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang bersama anda dan mulakan pencarian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh guna ke atau dari Hat Yai. Nikmati bas anda dari Hat Yai dengan CheckMyBus!

Semua stesen bas intercity di Hat Yai

Stesen
Chotevittayakul Road 73, 90110 Hat Yai (Thailand)
Thumnoonvithi Road 171, Hat Yai (Thailand)

Teroka destinasi lain

Laluan bas yang paling popular dari dan Hat Yai

Hat Yai maklumat perjalanan

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraHat Yai dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Hat Yai: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Hat Yai juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Kuala Perlis, Songkhla or Langkawi, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Berlin: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.