Harga bas terbaik dari 5000+ syarikat!

Bas ke Langkawi

Pilihan perjalanan bas ke Langkawi dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Semua tentang bas ke Langkawi

Adakah anda sedang mencari bas murah ke Langkawi? Bandingkan kesemua 0 syarikat bas ke Langkawi dan ketahui masa berlepas dan ketibaan, kesemua 1 stesen bas di Langkawi, masa perjalanan dan sudah tentu harga terbaik untuk bas harian ke Langkawi.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-langkawi", 8); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Waktu tempatan
Negara Malaysia
Mata wang Ringgit
Sambungan bas 0
stesen bas 1
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Langkawi bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Langkawi bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Langkawi.

Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Langkawi sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Langkawi, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.

Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Langkawi? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai. Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.

Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Langkawi. Nikmati bas anda ke Langkawi dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Langkawi

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Langkawi

Adakah terdapat bas terus ke Langkawi?

Sama ada terdapat laluan bas terus ke Langkawi bergantung pada bandar mana anda hendak pergi. Oleh itu, hanya masukkan bandar permulaan anda dalam carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat sambungan bas terus ke Langkawi. Dalam konteks ini, perlu diingat bahawa bergantung pada tarikh perjalanan, mungkin terdapat lebih sedikit sambungan langsung.

Apakah yang boleh saya bawa semasa menaiki bas saya ke Langkawi?

Bergantung pada pembekal yang anda pergi ke Langkawi, perkara yang anda dibenarkan untuk dibawa bersama anda boleh berbeza-beza. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan salji atau ski anda, sebagai contoh, hanya gunakan carian kami untuk mencari bas yang terbaik sesuai dengan keperluan anda untuk tarikh perjalanan anda yang dirancang.

Apakah peralatan dan kemudahan yang ada pada bas ke Langkawi?

Peralatan di atas kapal berbeza bergantung pada pembekal. Kebanyakan bas kini mempunyai penghawa dingin, soket dan WiFi di dalamnya. Perkhidmatan, seperti , selalunya percuma. Sesetengah pembekal bas juga menawarkan perkhidmatan tambahan dengan bayaran tambahan, termasuk Minuman. Sebaiknya gunakan carian kami untuk mendapatkan maklumat tepat tentang peralatan dan perkhidmatan yang tersedia di dalam bas untuk Langkawi pada tarikh perjalanan anda yang dirancang.

Perhentian bas yang manakah terdapat di Langkawi?

Terdapat sejumlah 1 perhentian bas di Langkawi. Kebanyakan bas berhenti di Telaga Harbour. Lihat peta Langkawi kami untuk mencari perhentian bas yang paling sesuai untuk anda.

Syarikat bas mana yang pergi ke Langkawi?

Terdapat 0 pembekal bas pergi ke Langkawi:

Bagaimanakah saya boleh mencari tawaran bas terbaik untuk Langkawi?

Dapatkan tawaran tiket terbaik ke Langkawi dengan mudah dengan CheckMyBus. Cuma masukkan bandar permulaan dan tarikh perjalanan anda dalam carian kami dan mulakan carian. Anda kemudiannya boleh menapis hasil mengikut keperluan anda atau menyusunnya mengikut harga atau masa perjalanan.

Berapa banyak yang boleh saya jimatkan dengan membandingkan bas dengan Langkawi?

Jumlah yang anda boleh jimat bergantung pada bandar dari tempat anda pergi ke Langkawi. Biasanya anda boleh menjimatkan lebih banyak dengan menempah tiket anda lebih awal. Untuk mendapatkan tawaran termurah untuk Langkawi, pergi ke carian kami, masukkan bandar bermula dan tarikh perjalanan anda dan kemudian mula mencari untuk mencari semua pilihan yang mungkin.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari Langkawi

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antara Langkawi dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Lagi sambungan bas daripada Langkawi

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.