Bas ke Langkawi

Pilihan perjalanan bas ke Langkawi dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Pada masa ini, kami tidak mempunyai bas intercity dari dan ke Langkawi. Dalam senarai berikut, anda boleh mencari sambungan bas paling murah di sekeliling Langkawi serta mod pengangkutan alternatif.
 • New Asian Travel
  9:00 PG
  Simpang Empat
  Tempoh 2h 30m
  11:30 PG
  Ipoh
  dariRM 44.30
9 Sambungan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 44.30 perjalanan murah
Fakta Langkawi
Malaysia
85,580
Ringgit
Anda ingin mengambil bas ke Langkawi?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Langkawi dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Langkawi bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Langkawi bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Langkawi.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Langkawi sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Langkawi, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Langkawi? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Langkawi.
Nikmati bas anda ke Langkawi dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Langkawi

Stesen
Langkawi (Malaysia)

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Langkawi

Bandar-bandar berdekatan dengan Langkawi: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.