Harga bas terbaik dari 5000+ syarikat!

Bas ke Sandakan

Pilihan perjalanan bas ke Sandakan dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Semua tentang bas ke Sandakan

Adakah anda sedang mencari bas murah ke Sandakan? Bandingkan kesemua 3 syarikat bas ke Sandakan dan ketahui masa berlepas dan ketibaan, kesemua 1 stesen bas di Sandakan, masa perjalanan dan sudah tentu harga terbaik untuk 14 bas harian ke Sandakan.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-sandakan", 8); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Waktu tempatan
Negara Malaysia
Mata wang Ringgit
Sambungan bas 14
stesen bas 1
perjalanan murah £ 5
Paling popular syarikat bas
Sida ExpressTung Ma ExpressSairah Express

Tiket bas murah ke Sandakan

 • Sairah Express
  2h 45m
  9:30 PG
  Lahad Datu
  Perhentian bas
  12:15 PTG
  Sandakan
  Jalan Checkpoint
  Sairah Express
  Economy
  £ 5
 • Sida Express
  5h 15m
  8:00 PG
  Tawau
  Terminal Bus Sri Indah
  1:15 PTG
  Sandakan
  Jalan Checkpoint
  Sida Express
  Economy
  £ 7
 • Tung Ma Express
  5h 15m
  7:30 PG
  Tawau
  Terminal Bus Sri Indah
  12:45 PTG
  Sandakan
  Jalan Checkpoint
  Tung Ma Express
  Economy
  £ 7
 • Sairah Express
  5h 15m
  7:30 PG
  Tawau
  Terminal Bus Sri Indah
  12:45 PTG
  Sandakan
  Jalan Checkpoint
  Sairah Express
  Economy
  £ 7
 • Sida Express
  7h 25m
  10:00 PG
  Kota Kinabalu
  Inanam Perhentian Bas
  5:25 PTG
  Sandakan
  Letat Jaya Far Distance Bus Terminal
  Sida Express
  Economy
  £ 8
 • Sida Express
  7h 25m
  8:00 PG
  Kota Kinabalu
  Inanam Perhentian Bas
  3:25 PTG
  Sandakan
  Letat Jaya Far Distance Bus Terminal
  Sida Express
  Economy
  £ 9
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Sandakan bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Sandakan bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Sandakan.

Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Sandakan sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Sandakan, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.

Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Sandakan? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai. Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.

Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Sandakan. Nikmati bas anda ke Sandakan dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Sandakan

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Sandakan

Adakah terdapat bas terus ke Sandakan?

Sama ada terdapat laluan bas terus ke Sandakan bergantung pada bandar mana anda hendak pergi. Oleh itu, hanya masukkan bandar permulaan anda dalam carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat sambungan bas terus ke Sandakan. Dalam konteks ini, perlu diingat bahawa bergantung pada tarikh perjalanan, mungkin terdapat lebih sedikit sambungan langsung.

Apakah yang boleh saya bawa semasa menaiki bas saya ke Sandakan?

Bergantung pada pembekal yang anda pergi ke Sandakan, perkara yang anda dibenarkan untuk dibawa bersama anda boleh berbeza-beza. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan salji atau ski anda, sebagai contoh, hanya gunakan carian kami untuk mencari bas yang terbaik sesuai dengan keperluan anda untuk tarikh perjalanan anda yang dirancang.

Apakah peralatan dan kemudahan yang ada pada bas ke Sandakan?

Peralatan di atas kapal berbeza bergantung pada pembekal. Kebanyakan bas kini mempunyai penghawa dingin, soket dan WiFi di dalamnya. Perkhidmatan, seperti Bagasi tangan dan Ruang tambahan, selalunya percuma. Sesetengah pembekal bas juga menawarkan perkhidmatan tambahan dengan bayaran tambahan, termasuk Bagasi besar. Sebaiknya gunakan carian kami untuk mendapatkan maklumat tepat tentang peralatan dan perkhidmatan yang tersedia di dalam bas untuk Sandakan pada tarikh perjalanan anda yang dirancang.

Perhentian bas yang manakah terdapat di Sandakan?

Terdapat sejumlah 1 perhentian bas di Sandakan. Kebanyakan bas berhenti di Letat Jaya Far Distance Bus Terminal. Lihat peta Sandakan kami untuk mencari perhentian bas yang paling sesuai untuk anda.

Syarikat bas mana yang pergi ke Sandakan?

Terdapat 3 pembekal bas pergi ke Sandakan: Sida Express, Tung Ma Express dan Sairah Express

Bagaimanakah saya boleh mencari tawaran bas terbaik untuk Sandakan?

Dapatkan tawaran tiket terbaik ke Sandakan dengan mudah dengan CheckMyBus. Cuma masukkan bandar permulaan dan tarikh perjalanan anda dalam carian kami dan mulakan carian. Anda kemudiannya boleh menapis hasil mengikut keperluan anda atau menyusunnya mengikut harga atau masa perjalanan.

Berapa banyak yang boleh saya jimatkan dengan membandingkan bas dengan Sandakan?

Jumlah yang anda boleh jimat bergantung pada bandar dari tempat anda pergi ke Sandakan. Biasanya anda boleh menjimatkan lebih banyak dengan menempah tiket anda lebih awal. Untuk mendapatkan tawaran termurah untuk Sandakan, pergi ke carian kami, masukkan bandar bermula dan tarikh perjalanan anda dan kemudian mula mencari untuk mencari semua pilihan yang mungkin.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari Sandakan

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antara Sandakan dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Pemindahan Lapangan Terbang daripada Sandakan

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.