Bas ke Kuala Terengganu

Pilihan perjalanan bas ke Kuala Terengganu dengan CheckMyBus

swap
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Kuala Terengganu
Waktu Tempatan
Negara Malaysia
Penduduk 285,065
Mata Wang Ringgit
Sambungan Bas 94
Stesen Bas 7
Syarikat Bas 2
Perjalanan Murah RM 2.63
Anda ingin mengambil bas ke Kuala Terengganu?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Kuala Terengganu dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Kuala Terengganu bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Kuala Terengganu bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Kuala Terengganu.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Kuala Terengganu sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Kuala Terengganu, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Kuala Terengganu? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Kuala Terengganu.
Nikmati bas anda ke Kuala Terengganu dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Kuala Terengganu

Stesen
Kuala Terengganu - Hentian Bas MPKT
Jalan Masjid Abidin , 20100  Kuala Terengganu  (Malaysia)
Kuala Terengganu - Hentian Batu 6
Kampung Batu Enam , 21060  Kuala Terengganu  (Malaysia)
Kuala Terengganu - Merang Jetty
D coconut lagoon, Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia , 21010  Kuala Terengganu  (Malaysia)
Kuala Terengganu - Shahbandar Jetty
Jalan Sultan Zainal Abidin , 20200  Kuala Terengganu  (Malaysia)
Kuala Terengganu - Terminal Bas
Jalan Sultan Zainal Abidin , 20000  Kuala Terengganu  (Malaysia)
Kuala Terengganu - Tusita Wellness Spa
Kuala Terengganu  (Malaysia)
Kuala Terengganu - UMT (Unirversiti Malaysia)
21300  Kuala Terengganu  (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Kuala Terengganu

Bilakah bas akan bertolak ke Kuala Terengganu?

Masa tiba di Kuala Terengganu bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Kuala Terengganu?

Sama ada terdapat laluan terus ke Kuala Terengganu bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Kuala Terengganu. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Kuala Terengganu?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Kuala Terengganu. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Kuala Terengganu?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Bagasi tangan dan Bagasi Percuma selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Pengangkutan basikal dan Bagasi besar dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Kuala Terengganu untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Kuala Terengganu

Bandar-bandar berdekatan dengan Kuala Terengganu: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.