Semua bas ke dan dari Kuala Terengganu

Pilihan perjalanan bas ke dan dari Kuala Terengganu dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
114 Sambungan bas
4 stesen bas
2 syarikat bas
Kuala Terengganu Fakta
Malaysia
285,065
Ringgit
Anda mahu mengambil bas dari atau ke Kuala Terengganu?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada dari dan ke Kuala Terengganu dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.

Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda sambungan paling murah dari dan ke Kuala Terengganu untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Kuala Terengganu untuk memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui sambungan bas yang paling popular dari dan ke Kuala Terengganu.
Tiada laluan anda?
Dalam carian kami, kami telah pun mengisi tempat berlepas. Anda hanya perlu mengisi destinasi sahaja. Jika anda ingin mengambil bas ke Kuala Terengganu, hanya klik di anak panah untuk menukar arah perjalanan anda.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Kuala Terengganu? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang bersama anda dan mulakan pencarian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh guna ke atau dari Kuala Terengganu. Nikmati bas anda dari Kuala Terengganu dengan CheckMyBus!

Semua stesen bas intercity di Kuala Terengganu

Stesen
Kuala Terengganu (Malaysia)
D coconut lagoon, Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia , 21010 Kuala Terengganu (Malaysia)
Jalan Sultan Zainal Abidin , 20200 Kuala Terengganu (Malaysia)
Jalan Sultan Zainal Abidin , 20000 Kuala Terengganu (Malaysia)

Teroka destinasi lain

Laluan bas yang paling popular dari dan Kuala Terengganu

Kuala Terengganu maklumat perjalanan

Bandar-bandar berdekatan dengan Berlin: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.