Semua bas ke dan dari Kuala Lumpur

Pilihan perjalanan bas ke dan dari Kuala Lumpur dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
2094 Syarikat - 5,608,180 Sambungan
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Kuala Lumpur
 • 7:00 PG
  11:00 PG
  Johor Bahru
  31 Mei
  Kuala Lumpur
  Neoliner ExpressNeoliner Express
  dariRM 31.50
 • 9:00 PG
  2:00 PTG
  Butterworth
  29 Mei
  Kuala Lumpur
  New Asian TravelNew Asian Travel
  dariRM 64.82
151 Sambungan bas
10 stesen bas
2 syarikat bas
RM 31.50 perjalanan murah
Kuala Lumpur Fakta
Malaysia
1.45 Juta
Ringgit
Anda mahu mengambil bas dari atau ke Kuala Lumpur?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada dari dan ke Kuala Lumpur dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.

Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda sambungan paling murah dari dan ke Kuala Lumpur untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Kuala Lumpur untuk memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui sambungan bas yang paling popular dari dan ke Kuala Lumpur.
Tiada laluan anda?
Dalam carian kami, kami telah pun mengisi tempat berlepas. Anda hanya perlu mengisi destinasi sahaja. Jika anda ingin mengambil bas ke Kuala Lumpur, hanya klik di anak panah untuk menukar arah perjalanan anda.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Kuala Lumpur? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang bersama anda dan mulakan pencarian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh guna ke atau dari Kuala Lumpur. Nikmati bas anda dari Kuala Lumpur dengan CheckMyBus!

Semua stesen bas intercity di Kuala Lumpur

Stesen
Jalan Imbi 1, 55100 Kuala Lumpur (Malaysia)
Hentian Duta , 58200 Kuala Lumpur (Malaysia)
Jalan Putra , 51200  Kuala Lumpur (Malaysia)
Jalan Sultan Hishamuddin , 50000  Kuala Lumpur (Malaysia)
Central Park Ave , 47800 Kuala Lumpur (Malaysia)
Jalan Pudu , 55100 Kuala Lumpur (Malaysia)
Jalan Stesen Sentral , 50470 Kuala Lumpur (Malaysia)
Bandar Tasek Selatan , 57100 Kuala Lumpur (Malaysia)

Teroka destinasi lain

Laluan bas yang paling popular dari dan Kuala Lumpur

Kuala Lumpur maklumat perjalanan

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraKuala Lumpur dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Kuala Lumpur: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Kuala Lumpur juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Petaling Jaya, Port Dickson or Rawang, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Kuala Lumpur kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Kuala Selangor, Ampang Jaya, Shah Alam dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Kuala Lumpur Airport (KLIA). Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Berlin: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.