Bas ke Kuala Lumpur

Pilihan perjalanan bas ke Kuala Lumpur dengan CheckMyBus

swap
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Kuala Lumpur
Waktu Tempatan
Negara Malaysia
Penduduk 1.45 Juta
Mata Wang Ringgit
Sambungan Bas 145
Stesen Bas 11
Syarikat Bas 2
Perjalanan Murah RM 1.32
Anda ingin mengambil bas ke Kuala Lumpur?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Kuala Lumpur dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Kuala Lumpur bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Kuala Lumpur bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Kuala Lumpur.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Kuala Lumpur sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Kuala Lumpur, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Kuala Lumpur? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Kuala Lumpur.
Nikmati bas anda ke Kuala Lumpur dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Kuala Lumpur

Stesen
Kuala Lumpur - Berjaya Times Square
Jalan Imbi 1, 55100  Kuala Lumpur  (Malaysia)
Kuala Lumpur - Furama Bukit Bintang Hotel
Kuala Lumpur  (Malaysia)
Kuala Lumpur - Hentian Duta
Hentian Duta , 58200  Kuala Lumpur  (Malaysia)
Kuala Lumpur - Hentian Putra
Jalan Putra , 51200   Kuala Lumpur  (Malaysia)
Kuala Lumpur - KTM Railway Station
Jalan Sultan Hishamuddin , 50000   Kuala Lumpur  (Malaysia)
Kuala Lumpur - One Utama Bus Terminal
Central Park Ave , 47800  Kuala Lumpur  (Malaysia)
Kuala Lumpur - Pekeliling Bus Terminal
Kuala Lumpur  (Malaysia)
Kuala Lumpur - Persiaran Tuanku Syed Sirajuddin
Kuala Lumpur  (Malaysia)
Kuala Lumpur - Pudu Sentral (Puduraya)
Jalan Pudu , 55100  Kuala Lumpur  (Malaysia)
Kuala Lumpur - Stesen Sentral
Jalan Stesen Sentral , 50470  Kuala Lumpur  (Malaysia)
Kuala Lumpur - Terminal Bersepadu Selatan (TBS)
Bandar Tasek Selatan , 57100  Kuala Lumpur  (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Kuala Lumpur

Bilakah bas akan bertolak ke Kuala Lumpur?

Masa tiba di Kuala Lumpur bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Kuala Lumpur?

Sama ada terdapat laluan terus ke Kuala Lumpur bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Kuala Lumpur. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Kuala Lumpur?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Kuala Lumpur. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Kuala Lumpur?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Bagasi tangan dan Bagasi Percuma selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Kuala Lumpur untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Kuala Lumpur

Bandar-bandar berdekatan dengan Kuala Lumpur: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Kuala Lumpur juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Klang, Subang Jaya or Petaling Jaya, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Kuala Lumpur kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Shah Alam, Ampang Jaya, Rawang dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Kuala Lumpur Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Kuala Lumpur: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.