Semua bas ke dan dari Kota Bharu

Pilihan perjalanan bas ke dan dari Kota Bharu dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
2094 Syarikat - 5,608,180 Sambungan
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah dari Kota Bharu
 • 9:00 PG
  5:02 PTG
  Kota Bharu
  24 Mei
  Cyberjaya
  Queen ExpressQueen Express
  dariRM 56.03
95 Sambungan bas
2 stesen bas
1 syarikat bas
RM 56.03 perjalanan murah
Kota Bharu Fakta
Malaysia
459,994
Ringgit
Anda mahu mengambil bas dari atau ke Kota Bharu?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada dari dan ke Kota Bharu dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.

Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda sambungan paling murah dari dan ke Kota Bharu untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Kota Bharu untuk memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui sambungan bas yang paling popular dari dan ke Kota Bharu.
Tiada laluan anda?
Dalam carian kami, kami telah pun mengisi tempat berlepas. Anda hanya perlu mengisi destinasi sahaja. Jika anda ingin mengambil bas ke Kota Bharu, hanya klik di anak panah untuk menukar arah perjalanan anda.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Kota Bharu? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang bersama anda dan mulakan pencarian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh guna ke atau dari Kota Bharu. Nikmati bas anda dari Kota Bharu dengan CheckMyBus!

Semua stesen bas intercity di Kota Bharu

Stesen
Kota Bharu (Malaysia)
Kota Bharu (Malaysia)

Teroka destinasi lain

Laluan bas yang paling popular dari dan Kota Bharu

Kota Bharu maklumat perjalanan

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraKota Bharu dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.
Bas perantara popular ke lapangan terbang

Bandar-bandar berdekatan dengan Kota Bharu: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Kota Bharu juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Pasir Mas, Pasir Puteh or Bachkok, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Berlin: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.