Bas ke Johor Bahru

Pilihan perjalanan bas ke Johor Bahru dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Johor Bahru?
 • KKKL Express Malaysia
  8:00 PG
  Batu Pahat
  Tempoh 2h 16m
  10:16 PG
  Johor Bahru
  dariRM 14.43
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 20/06/2021

Tiket tren murah ke Johor Bahru
 • KTM
  11:44 PG
  Batu Pahat
  Tempoh 0h 22m
  12:06 PTG
  Johor Bahru
  dariRM 10.98
 • KTM
  11:44 PG
  Taman Senai
  Tempoh 0h 22m
  12:06 PTG
  Johor Bahru
  dariRM 10.98
 • KTM
  11:44 PG
  Segamat
  Tempoh 0h 22m
  12:06 PTG
  Johor Bahru
  dariRM 10.98
126 Sambungan bas
4 stesen bas
2 syarikat bas
RM 10.98 perjalanan murah
Fakta Johor Bahru
Malaysia
0.80 Juta
Ringgit
Anda ingin mengambil bas ke Johor Bahru?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Johor Bahru dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Johor Bahru bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Johor Bahru bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Johor Bahru.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Johor Bahru sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Johor Bahru, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Johor Bahru? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Johor Bahru.
Nikmati bas anda ke Johor Bahru dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Johor Bahru

Stesen
Johor Bahru - Berjaya Waterfront (Stulang)
Johor Bahru (Malaysia)
Johor Bahru - Larkin Bus Terminal
Jalan Garuda, Larkin Jaya BT 5, 80350  Johor Bahru (Malaysia)
Johor Bahru - Taman Sutera Utama
Johor Bahru (Malaysia)
Johor Bahru - Tune Hotel - Danga Bay
Mukim Bandar Lot PTB  22819, 80200  Johor Bahru (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Johor Bahru

Bilakah bas akan bertolak ke Johor Bahru?

Masa tiba di Johor Bahru bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Johor Bahru?

Sama ada terdapat laluan terus ke Johor Bahru bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Johor Bahru. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Johor Bahru?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Johor Bahru. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Johor Bahru?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Johor Bahru untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Johor Bahru

Bandar-bandar berdekatan dengan Johor Bahru: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Johor Bahru juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Singapura, Skudai or Kluang, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Johor Bahru: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.