Semua bas ke dan dari Johor Bahru

Pilihan perjalanan bas ke dan dari Johor Bahru dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Johor Bahru
 • SS International Express
  6:50 PG
  Batu Pahat - Express Bus Terminal
  Tempoh 1h 45m
  8:35 PG
  Johor Bahru - Larkin Bus Terminal
  dariRM 11.70
 • Billion Stars Express
  12:30 PG
  Kuala Lumpur - Stesen Sentral
  Tempoh 4h 30m
  5:00 PG
  Johor Bahru - Larkin Bus Terminal
  dariRM 28.80
 • Grassland Super Nice Express
  6:30 PTG
  Shah Alam Bus Terminal
  Tempoh 3h 45m
  10:15 PTG
  Johor Bahru - Larkin Bus Terminal
  dariRM 35.00
127 Sambungan bas
3 stesen bas
2 syarikat bas
RM 11.70 perjalanan murah
Johor Bahru Fakta
Malaysia
497,489
Ringgit
Anda mahu mengambil bas dari atau ke Johor Bahru?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada dari dan ke Johor Bahru dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.

Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda sambungan paling murah dari dan ke Johor Bahru untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Johor Bahru untuk memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui sambungan bas yang paling popular dari dan ke Johor Bahru.
Tiada laluan anda?
Dalam carian kami, kami telah pun mengisi tempat berlepas. Anda hanya perlu mengisi destinasi sahaja. Jika anda ingin mengambil bas ke Johor Bahru, hanya klik di anak panah untuk menukar arah perjalanan anda.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Johor Bahru? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang bersama anda dan mulakan pencarian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh guna ke atau dari Johor Bahru. Nikmati bas anda dari Johor Bahru dengan CheckMyBus!

Semua stesen bas intercity di Johor Bahru

Stesen
Jalan Garuda, Larkin Jaya BT 5, 80350  Johor Bahru (Malaysia)
Mukim Bandar Lot PTB  22819, 80200  Johor Bahru (Malaysia)

Teroka destinasi lain

Laluan bas yang paling popular dari dan Johor Bahru

Johor Bahru maklumat perjalanan

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraJohor Bahru dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Johor Bahru: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Johor Bahru juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Kota Tinggi, Kluang or Skudai, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Berlin: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.