Bas ke Temerloh

Pilihan perjalanan bas ke Temerloh dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Temerloh?
 • Ekspres Perdana
  11:15 PTG
  Jerteh
  Tempoh 5h 46m
  5:01 PG
  Temerloh
  dariRM 51.03
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 07/10/2021

Tiket tren murah ke Temerloh
 • KTM
  7:39 PTG
  Batu Pahat
  Tempoh 6h 33m
  2:12 PG
  Temerloh
  dariRM 27.41
55 Sambungan bas
2 stesen bas
2 syarikat bas
RM 27.41 perjalanan murah
Fakta Temerloh
Malaysia
59,916
Ringgit
Anda ingin mengambil bas ke Temerloh?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Temerloh dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Temerloh bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Temerloh bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Temerloh.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Temerloh sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Temerloh, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Temerloh? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Temerloh.
Nikmati bas anda ke Temerloh dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Temerloh

Stesen
Temerloh - Bus Terminal
Jalan Semantan 1 , 28000 Temerloh (Malaysia)
Temerloh - Terminal Utama Temerloh
Jalan Sudirman , 28000  Temerloh (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Temerloh

Bilakah bas akan bertolak ke Temerloh?

Masa tiba di Temerloh bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Temerloh?

Sama ada terdapat laluan terus ke Temerloh bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Temerloh. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Temerloh?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Temerloh. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Temerloh?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Temerloh untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Temerloh

Bandar-bandar berdekatan dengan Temerloh: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Temerloh juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Kuala Lumpur, Ampang Jaya or Kuantan, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Temerloh: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.