Bas ke Ipoh

Pilihan perjalanan bas ke Ipoh dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Ipoh
 • Billion Stars Express
  11:00 PG
  George Town
  Tempoh 2h 7m
  1:07 PTG
  Ipoh
  dariRM 19.81
 • Kesatuan Express
  10:00 PG
  Kuala Lumpur - Stesen Sentral
  Tempoh 2h 0m
  12:00 PTG
  Ipoh - Hotel Excelsior
  dariRM 20.00
101 Sambungan bas
3 stesen bas
2 syarikat bas
RM 9.95 perjalanan murah
Fakta Ipoh
Malaysia
0.67 Juta
Ringgit
Anda ingin mengambil bas ke Ipoh?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Ipoh dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Ipoh bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Ipoh bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Ipoh.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Ipoh sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Ipoh, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Ipoh? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Ipoh.
Nikmati bas anda ke Ipoh dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Ipoh

Stesen
Jalan Sultan Abdul Jalil 43, 30300  Ipoh (Malaysia)
Jalan Raja Dr. Nazrin Shah , 31350 Ipoh (Malaysia)
Persiaran Meru Raya 5, 30020 Ipoh (Malaysia)

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Ipoh

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraIpoh dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Ipoh: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Ipoh juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Tanah Rata - Cameron Highlands, Sitiawan or Teluk Intan, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Ipoh: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.