Bas ke Ipoh

Pilihan perjalanan bas ke Ipoh dengan CheckMyBus

swap
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Ipoh
Waktu Tempatan
Negara Malaysia
Penduduk 0.67 Juta
Mata Wang Ringgit
Sambungan Bas 75
Stesen Bas 4
Syarikat Bas 2
Perjalanan Murah RM 0.96
Anda ingin mengambil bas ke Ipoh?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Ipoh dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Ipoh bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Ipoh bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Ipoh.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Ipoh sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Ipoh, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Ipoh? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Ipoh.
Nikmati bas anda ke Ipoh dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Ipoh

Stesen
Ipoh - Hotel Excelsior
Jalan Sultan Abdul Jalil 43, 30300   Ipoh  (Malaysia)
Ipoh - Medan Gopeng
Jalan Raja Dr. Nazrin Shah , 31350  Ipoh  (Malaysia)
Ipoh - Terminal Amanjaya
Persiaran Meru Raya 5, 30020  Ipoh  (Malaysia)
Ipoh Central Station
Ipoh  (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Ipoh

Bilakah bas akan bertolak ke Ipoh?

Masa tiba di Ipoh bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Ipoh?

Sama ada terdapat laluan terus ke Ipoh bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Ipoh. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Ipoh?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Ipoh. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Ipoh?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Bagasi tangan dan Bagasi Percuma selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Ipoh untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Ipoh

Bandar-bandar berdekatan dengan Ipoh: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Ipoh juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Sitiawan, Teluk Intan or Tanah Rata - Cameron Highlands, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Ipoh: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.