Semua bas ke dan dari Tanah Rata - Cameron Highlands

Pilihan perjalanan bas ke dan dari Tanah Rata - Cameron Highlands dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Tanah Rata - Cameron Highlands
 • GP Global
  6:00 PG
  Kuala Lumpur - ANSA Hotel
  Tempoh 4h 30m
  10:30 PG
  Tanah Rata - Cameron Highlands
  dariRM 586.95
12 Sambungan bas
1 stesen bas
2 syarikat bas
RM 586.95 perjalanan murah
Tanah Rata - Cameron Highlands Fakta
Malaysia
11,289
Ringgit
Anda mahu mengambil bas dari atau ke Tanah Rata - Cameron Highlands?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada dari dan ke Tanah Rata - Cameron Highlands dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.

Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda sambungan paling murah dari dan ke Tanah Rata - Cameron Highlands untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Tanah Rata - Cameron Highlands untuk memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui sambungan bas yang paling popular dari dan ke Tanah Rata - Cameron Highlands.
Tiada laluan anda?
Dalam carian kami, kami telah pun mengisi tempat berlepas. Anda hanya perlu mengisi destinasi sahaja. Jika anda ingin mengambil bas ke Tanah Rata - Cameron Highlands, hanya klik di anak panah untuk menukar arah perjalanan anda.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Tanah Rata - Cameron Highlands? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang bersama anda dan mulakan pencarian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh guna ke atau dari Tanah Rata - Cameron Highlands. Nikmati bas anda dari Tanah Rata - Cameron Highlands dengan CheckMyBus!

Semua stesen bas intercity di Tanah Rata - Cameron Highlands

Stesen
Cameron Highland , 39000  Tanah Rata - Cameron Highlands (Malaysia)

Teroka destinasi lain

Laluan bas yang paling popular dari dan Tanah Rata - Cameron Highlands

Tanah Rata - Cameron Highlands maklumat perjalanan

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraTanah Rata - Cameron Highlands dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Tanah Rata - Cameron Highlands: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Tanah Rata - Cameron Highlands juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Ipoh, Taiping or Teluk Intan, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Berlin: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.