Bas ke Tanah Rata - Cameron Highlands

Pilihan perjalanan bas ke Tanah Rata - Cameron Highlands dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Tanah Rata - Cameron Highlands
 • CS Travel & Tours
  8:15 PG
  Bayan Lepas - Sungai Nibong Bus Terminal
  Tempoh 5h 12m
  1:27 PTG
  Tanah Rata - Cameron Highlands
  dariRM 33.48
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Tanah Rata - Cameron Highlands?
 • Unititi Express
  10:30 PG
  Ipoh - Terminal Amanjaya
  Tempoh 2h 36m
  1:06 PTG
  Tanah Rata - Cameron Highlands
  dariRM 21.21
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 17/07/2021

Tiket tren murah ke Tanah Rata - Cameron Highlands
 • KTM
  11:28 PTG
  Gua Musang
  Tempoh 5h 58m
  5:26 PG
  Tanah Rata - Cameron Highlands
  dariRM 28.11
14 Sambungan bas
1 stesen bas
2 syarikat bas
RM 28.11 perjalanan murah
Fakta Tanah Rata - Cameron Highlands
Malaysia
11,289
Ringgit
Anda ingin mengambil bas ke Tanah Rata - Cameron Highlands?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Tanah Rata - Cameron Highlands dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Tanah Rata - Cameron Highlands bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Tanah Rata - Cameron Highlands bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Tanah Rata - Cameron Highlands.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Tanah Rata - Cameron Highlands sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Tanah Rata - Cameron Highlands, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Tanah Rata - Cameron Highlands? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Tanah Rata - Cameron Highlands.
Nikmati bas anda ke Tanah Rata - Cameron Highlands dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Tanah Rata - Cameron Highlands

Stesen
Tanah Rata - Cameron Highlands
Cameron Highland , 39000  Tanah Rata - Cameron Highlands (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Tanah Rata - Cameron Highlands

Bilakah bas akan bertolak ke Tanah Rata - Cameron Highlands?

Masa tiba di Tanah Rata - Cameron Highlands bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Tanah Rata - Cameron Highlands?

Sama ada terdapat laluan terus ke Tanah Rata - Cameron Highlands bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Tanah Rata - Cameron Highlands. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Tanah Rata - Cameron Highlands?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Tanah Rata - Cameron Highlands. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Tanah Rata - Cameron Highlands?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Tanah Rata - Cameron Highlands untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Tanah Rata - Cameron Highlands

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraTanah Rata - Cameron Highlands dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Tanah Rata - Cameron Highlands: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Tanah Rata - Cameron Highlands juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Ipoh, Taiping or Teluk Intan, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.