Bas ke Tanah Rata - Cameron Highlands

Pilihan perjalanan bas ke Tanah Rata - Cameron Highlands dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Tanah Rata - Cameron Highlands
 • Unititi Express
  4:00 PTG
  Ipoh - Terminal Amanjaya
  Tempoh 2h 36m
  6:36 PTG
  Tanah Rata - Cameron Highlands
  dariRM 20.97
 • Bookaway
  1:30 PTG
  Kuala Lumpur - Pekeliling Bus Terminal
  Tempoh 4h 0m
  5:30 PTG
  Tanah Rata - Cameron Highlands
  dariRM 23.46
13 Sambungan bas
1 stesen bas
2 syarikat bas
RM 20.97 perjalanan murah
Fakta Tanah Rata - Cameron Highlands
Malaysia
11,289
Ringgit
Anda ingin mengambil bas ke Tanah Rata - Cameron Highlands?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Tanah Rata - Cameron Highlands dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Tanah Rata - Cameron Highlands bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Tanah Rata - Cameron Highlands bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Tanah Rata - Cameron Highlands.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Tanah Rata - Cameron Highlands sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Tanah Rata - Cameron Highlands, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Tanah Rata - Cameron Highlands? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Tanah Rata - Cameron Highlands.
Nikmati bas anda ke Tanah Rata - Cameron Highlands dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Tanah Rata - Cameron Highlands

Stesen
Cameron Highland , 39000  Tanah Rata - Cameron Highlands (Malaysia)

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Tanah Rata - Cameron Highlands

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraTanah Rata - Cameron Highlands dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Tanah Rata - Cameron Highlands: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Tanah Rata - Cameron Highlands juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Taiping, Teluk Intan or Simpang Empat, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.