Semua bas ke dan dari Sungai Petani

Pilihan perjalanan bas ke dan dari Sungai Petani dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
2094 Syarikat - 5,608,180 Sambungan
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Tiket tren murah ke Sungai Petani
 • 1:08 PTG
  3:50 PTG
  Baling
  6 Mei
  Sungai Petani
  KTMKTM
  dariRM 48.29
87 Sambungan bas
0 stesen bas
1 syarikat bas
RM 48.29 perjalanan murah
Sungai Petani Fakta
Malaysia
443,843
Ringgit
Anda mahu mengambil bas dari atau ke Sungai Petani?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada dari dan ke Sungai Petani dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.

Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda sambungan paling murah dari dan ke Sungai Petani untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Sungai Petani untuk memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui sambungan bas yang paling popular dari dan ke Sungai Petani.
Tiada laluan anda?
Dalam carian kami, kami telah pun mengisi tempat berlepas. Anda hanya perlu mengisi destinasi sahaja. Jika anda ingin mengambil bas ke Sungai Petani, hanya klik di anak panah untuk menukar arah perjalanan anda.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Sungai Petani? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang bersama anda dan mulakan pencarian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh guna ke atau dari Sungai Petani. Nikmati bas anda dari Sungai Petani dengan CheckMyBus!

Teroka destinasi lain

Laluan bas yang paling popular dari dan Sungai Petani

Sungai Petani maklumat perjalanan

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraSungai Petani dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.
Bas perantara popular ke lapangan terbang

Bandar-bandar berdekatan dengan Sungai Petani: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Sungai Petani juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar George Town, Bukit Mertajam or Kuala Kedah, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Sungai Petani kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Jitra, Butterworth, Kulim dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Berlin: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.