Bas dari Butterworth ke Sungai Petani

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Butterworth ke Sungai Petani

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas termurah dari Butterworth ke Sungai Petani? Bas manakah yang terpantas? Bandingkan semua sambungan dan syarikat bas ekspres untuk laluan Butterworth-Sungai Petani. Cari semua jadual bas hanya dengan satu klik!
Anda ingin mengambil bas dari Butterworth ke Sungai Petani?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Butterworth dan Sungai Petani dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Butterworth ke Sungai Petani bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Butterworth dan Sungai Petani yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Sungai Petani, destinasi alternatif dari Butterworth. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Sungai Petani.

Bas dari Butterworth ke Sungai Petani: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Butterworth dan destinasi Sungai Petani. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Sungai Petani ke Butterworth, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Sungai Petani ke Butterworth.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Butterworth - Sungai Petani.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Butterworth Sungai Petani.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Butterworth ke Sungai Petani dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Butterworth dan Sungai Petani

Stesen
Sungai Petani - Central Station
Jalan Market 3, 08000  Sungai Petani  (Malaysia)
Sungai Petani - Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani
Jalan Kuala Ketil 25, 08000  Sungai Petani  (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Butterworth Sungai Petani

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Butterworth Sungai Petani?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Butterworth-Sungai Petani boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Sungai Petani dari Butterworth?

Bas ekspres terpantas dari Butterworth ke Sungai Petani mengambil masa . Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Butterworth ke Sungai Petani akan berlepas?

Bas paling awal ke Sungai Petani akan berlepas dari Butterworth pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Butterworth ke Sungai Petani?

Bas terakhir akan berlepas ke Sungai Petani dari Butterworth pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Butterworth ke Sungai Petani?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariButterworth ke Sungai Petani. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Sungai Petani dari Butterworth.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Sungai Petani dari Butterworth?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Butterworth - Sungai Petani secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Butterworth - Sungai Petani?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Butterworth ke Sungai Petani untuk perjalanan anda.

Bandingkan Butterworth dan Sungai Petani

Laluan bas dari Butterworth dan Sungai Petani

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.