Bas dari Sitiawan ke Ipoh

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Sitiawan ke Ipoh

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket manakah yang paling murah untuk laluan bas dari Sitiawan ke Ipoh? Bas apakah yang terpantas? Semasa mencari bas dari Sitiawan ke Ipoh anda boleh membuat perbandingan untuk semual laluan dan syarikat bas. Dengan satu klik cari semua jadual bas!

Bas dari Sitiawan ke Ipoh: Fakta mengenai laluan bas

Bas paling murahRM 6.74
Bas terpantas1h 0m
Bas terawal9:00 PG
Bas terakhir1:45 PTG
Laluan bas harian2 Ø
Jarak59.5 km
Syarikat basPerak Transit, Kesatuan Express, 12Go Asia
Sekiranya anda ingin menempah tiket bas dari Sitiawan ke Ipoh, CheckMyBus boleh membantu anda!
Cari waktu yang tepat bas bertolak dari Sitiawan dan tiba di Ipoh bagi hari-hari berikutnya untuk merancang perjalanan anda dengan yakin. Dengan kami, anda akan menerima maklumat mengenai hentian bas yang sedia ada dan semua masa perjalanan serta kemudahan yang ditawarkan oleh pelbagai syarikat bas seperti WiFi dan penghawa dingin. Ingin berjimat? Anda boleh membandingkan harga antara semua syarikat bas yang bergerak dari Sitiawan ke Ipoh untuk mendapatkan harga tiket bas termurah.
Kami akan menunjukkan kepada anda apa yang anda perlu ketahui tentang bas ekspres jarak jauh di Sitiawan untuk membantu anda memulakan perjalanan anda secara lancar serta ketibaan yang selesa di Ipoh Merancang perjalanan yang lebih jauh? Kami juga menunjukkkan kepada anda beberapa pilihan untuk perjalanan yang seterusnya dari Ipoh. Tiada sambungan langsung? Lihat cadangan kami untuk destinasi alternatif dari Sitiawan. Perlu mengambil penerbangan? Bila anda tiba di Ipoh, anda boleh menggunakan enjin carian kami untuk mencari kemudahan perkhidmatan transit ke lapangan terbang yang berdekatan.

Apakah senarai bas termurah yang biasanya beroperasi dari Sitiawan ke Ipoh?

Senarai bas boleh berubah. Semua pengendali bas di bawah biasanya menyediakan perkhidmatan bas dari Sitiawan ke Ipoh tetapi pada masa ini tiada perkhidmatan disediakan.
 • Perak Transit
  1:45 PTG
  Sitiawan
  Tempoh 1h 0m
  2:45 PTG
  Ipoh
  dariRM 6.74
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 09/05/2021
 • Kesatuan Express
  9:00 PG
  Sitiawan
  Tempoh 1h 0m
  10:00 PG
  Ipoh
  dariRM 8.94
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 09/05/2021
 • 12Go Asia
  11:00 PG
  Sitiawan
  Tempoh 1h 10m
  12:10 PTG
  Ipoh
  dariRM 11.10
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 25/04/2021

Bas Sitiawan Ipoh: Maklumat lanjut

Kemas kini hasil carian anda untuk memenuhi keperluan perjalanan anda.
Kami telah menetapkan Sitiawan sebagai tempat berlepas dan Ipoh sebagai destinasi dalam bar carian kami. Anda hanya perlu memilih tarikh perjalanan dari kalendar untuk mengemas kini carian anda. Sebagai cadangan, kami menetapkan tarikh perjalanan lalai untuk beberapa hari awal. Secara amnya, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka.
Adakah anda merancang perjalanan balik? Jika anda sudah pasti bila anda akan pulang dari Ipoh ke Sitiawan, maka anda hanya perlu memilih tarikh kembali untuk mengambil kira ke dalam hasil carian anda.
Jika anda ingin melakukan perjalanan dengan orang lain,sila pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menapis dan menyesuaikan hasil carian mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh menapis hasil carian anda untuk mencari perhentian bas dan syarikat bas yang sesuai dan relevan berdasarkan keperluan anda.
Sementara anda mencari bas dariSitiawan ke Ipoh, anda juga boleh membuat perbandingan dengan mod pengangkutan lain seperti tren, penerbangan dan carpool.
Kami berharap anda dapat menikmati perjalanan bas yang selesa dari Sitiawan ke Ipoh!

Semua perhentian bas di Sitiawan dan Ipoh

Stesen
Ipoh - Hotel Excelsior
Jalan Sultan Abdul Jalil 43, 30300   Ipoh  (Malaysia)
Ipoh - Medan Gopeng
Jalan Raja Dr. Nazrin Shah , 31350  Ipoh  (Malaysia)
Ipoh - Terminal Amanjaya
Persiaran Meru Raya 5, 30020  Ipoh  (Malaysia)

Bas Sitiawan - Ipoh: Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas

Berapakah harga perjalanan bas untuk laluan dari Sitiawan ke Ipoh?

Ia bergantung pada beberapa perkara seperti hari dan masa perjalanan. Perjalanan termurah boleh didapati dari harga RM 6.74. Bandingkan tawaran dan jimat wang!

Berapa lama perjalanan bas dari Sitiawan ke Ipoh akan mengambil?

Bas terpantas dari Sitiawan ke Ipoh hanya mengambil masa 1h 0m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan boleh mengambil masa yang lebih lama ketika trafik.

Adakah terdapat laluan terus dari Sitiawan ke Ipoh?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dari Sitiawan ke Ipoh. Gunalah fungsi carian kami untuk mencari tarikh perjalanan pilihan untuk laluan terus ke Ipoh dari Sitiawan.

Bilakah bas pertama dari Sitiawan bertolak ke Ipoh?

Bas paling awal berlepas dari Sitiawan ke Ipoh pada pukul 9:00 PG. Masa berlepas mungkin akan berbeza pada hujung minggu dan pada hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Bilakah bas terakhir berlepas dari Sitiawan ke Ipoh?

Bas terakhir berlepas dari Sitiawan ke Ipoh pada pukul 1:45 PTG. Harap maklum bahawa masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Apakah yang boleh saya bawa semasa perjalanan bas dari Sitiawan ke Ipoh?

Setiap pengendali bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas.Kebanyakan pengendali bas, membolehkan anda membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Sitiawan - Ipoh secara percuma. Dengan enjin carian kami, anda boleh mencari perjalanan bas yang paling sesuai.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas untuk laluan Sitiawan ke Ipoh?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan bas jarak jauh menawarkan kemudahan WiFi supaya anda dapat berhubung sepanjang perjalanan dan berkongsi lokasi anda dengan rakan-rakan. Penyaman udara di dalam bas membolehkan anda menikmati perjalanan yang selesa. Anda boleh menggunakan fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas untuk perjalanan dari Sitiawan ke Ipoh pada tarikh perjalanan tertentu.

Bandingkan Sitiawan dan Ipoh

Laluan bas dariSitiawan dan Ipoh

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.