Bas ke Alor Setar

Pilihan perjalanan bas ke Alor Setar dengan CheckMyBus

swap
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Alor Setar
Waktu Tempatan
Negara Malaysia
Penduduk 217,368
Mata Wang Ringgit
Sambungan Bas 81
Stesen Bas 4
Syarikat Bas 2
Perjalanan Murah RM 2.65
Anda ingin mengambil bas ke Alor Setar?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Alor Setar dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Alor Setar bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Alor Setar bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Alor Setar.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Alor Setar sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Alor Setar, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Alor Setar? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Alor Setar.
Nikmati bas anda ke Alor Setar dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Alor Setar

Stesen
Alor Setar - Bus Station
05150  Alor Setar  (Malaysia)
Alor Setar - Jalan Sultanah Sambungan
Jalan Sultanah Sambungan , 05150   Alor Setar  (Malaysia)
Alor Setar - Terminal Bas Shahab Perdana
Lot 2888,Jalan Kuala Kedah , 05400  Alor Setar  (Malaysia)
Alor Setar - Train Station
Alor Setar  (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Alor Setar

Bilakah bas akan bertolak ke Alor Setar?

Masa tiba di Alor Setar bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Alor Setar?

Sama ada terdapat laluan terus ke Alor Setar bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Alor Setar. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Alor Setar?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Alor Setar. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Alor Setar?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Bagasi tangan dan Bagasi Percuma selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Alor Setar untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Alor Setar

Bandar-bandar berdekatan dengan Alor Setar: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Alor Setar juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar George Town, Sungai Petani or Butterworth, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Alor Setar: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.