Semua bas ke dan dari Melaka

Pilihan perjalanan bas ke dan dari Melaka dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Melaka
 • GJG Express
  10:00 PTG
  Johor Bahru - Larkin Bus Terminal
  Tempoh 3h 15m
  1:15 PG
  Malacca - The Straits Hotel And Suites
  dariRM 17.00
 • New Asian Travel
  8:15 PG
  Baling
  Tempoh 7h 0m
  3:15 PTG
  Melaka
  dariRM 79.45
99 Sambungan bas
6 stesen bas
2 syarikat bas
RM 10.00 perjalanan murah
Melaka Fakta
Malaysia
484,671
Ringgit
Anda mahu mengambil bas dari atau ke Melaka?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada dari dan ke Melaka dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.

Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda sambungan paling murah dari dan ke Melaka untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Melaka untuk memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui sambungan bas yang paling popular dari dan ke Melaka.
Tiada laluan anda?
Dalam carian kami, kami telah pun mengisi tempat berlepas. Anda hanya perlu mengisi destinasi sahaja. Jika anda ingin mengambil bas ke Melaka, hanya klik di anak panah untuk menukar arah perjalanan anda.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Melaka? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang bersama anda dan mulakan pencarian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh guna ke atau dari Melaka. Nikmati bas anda dari Melaka dengan CheckMyBus!

Semua stesen bas intercity di Melaka

Stesen
75400 Melaka (Malaysia)
Melaka (Malaysia)
Jalan Tun Razak, Plaza Melaka Sentral , 75400  Melaka (Malaysia)

Teroka destinasi lain

Laluan bas yang paling popular dari dan Melaka

Melaka maklumat perjalanan

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraMelaka dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Melaka: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Melaka juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Muar, Batu Pahat or Segamat, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Berlin: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.