Bas ke Batu Pahat

Pilihan perjalanan bas ke Batu Pahat dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Batu Pahat?
 • Grassland Super Nice Express
  11:15 PG
  Seremban
  Tempoh 3h 1m
  2:16 PTG
  Batu Pahat
  dariRM 29.57
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 13/10/2021

Tiket tren murah ke Batu Pahat
 • KTM
  9:49 PG
  Kluang
  Tempoh 1h 53m
  11:42 PG
  Batu Pahat
  dariRM 17.18
65 Sambungan bas
1 stesen bas
2 syarikat bas
RM 10.98 perjalanan murah
Fakta Batu Pahat
Malaysia
156,236
Ringgit
Anda ingin mengambil bas ke Batu Pahat?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Batu Pahat dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Batu Pahat bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Batu Pahat bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Batu Pahat.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Batu Pahat sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Batu Pahat, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Batu Pahat? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Batu Pahat.
Nikmati bas anda ke Batu Pahat dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Batu Pahat

Stesen
Batu Pahat - Express Bus Terminal
Jalan Soga , 83000 Batu Pahat (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Batu Pahat

Bilakah bas akan bertolak ke Batu Pahat?

Masa tiba di Batu Pahat bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Batu Pahat?

Sama ada terdapat laluan terus ke Batu Pahat bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Batu Pahat. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Batu Pahat?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Batu Pahat. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Batu Pahat?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Ruang simpanan basikal dan Pengangutan untuk bagasi besar dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Batu Pahat untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Batu Pahat

Bandar-bandar berdekatan dengan Batu Pahat: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Batu Pahat juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Skudai, Kluang or Muar, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Batu Pahat: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.