Bas dari Kuantan ke Melaka

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Kuantan ke Melaka

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Butiran mengenai bas dari Kuantan ke Melaka

Bas paling murahRM 27.81
Bas terpantas5h 9m
Bas terawal1:00 PG
Bas terakhir1:30 PTG
Laluan bas harian2 Ø
Jarak205.7 km
Syarikat basMARA Liner
Anda ingin mengambil bas dari Kuantan ke Melaka?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Kuantan dan Melaka dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Kuantan ke Melaka bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Kuantan dan Melaka yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Melaka, destinasi alternatif dari Kuantan. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Melaka.

Laluan bas paling murah dari Kuantan ke Melaka

Hari ini
Esok
23/04
24/04
25/04
26/04

Tiada tarikh tertentu? Berikut adalah gambaran keseluruhan tiket bas termurah.

 • MARA Liner
  1:00 PG
  Kuantan
  Tempoh 5h 9m
  6:09 PG
  Melaka
  dariRM 27.81
 • MARA Liner
  1:30 PTG
  Kuantan
  Tempoh 5h 9m
  6:39 PTG
  Melaka
  dariRM 27.81

Anda ingin melakukan perjalanan ke arah sebaliknya? Semak semua tawaran dari Melaka ke Kuantan

Bas dari Kuantan ke Melaka: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Kuantan dan destinasi Melaka. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Melaka ke Kuantan, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Melaka ke Kuantan.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Kuantan - Melaka.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Kuantan Melaka.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Kuantan ke Melaka dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Kuantan dan Melaka

Stesen
75400 Melaka (Malaysia)
Jalan Tun Abdul Razak No. 73B, 75400  Melaka (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Kuantan Melaka

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Kuantan Melaka?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Kuantan-Melaka boleh didapati dari harga RM 27.81. Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Melaka dari Kuantan?

Bas ekspres terpantas dari Kuantan ke Melaka mengambil masa 5h 9m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Kuantan ke Melaka akan berlepas?

Bas paling awal ke Melaka akan berlepas dari Kuantan pada pukul 1:00 PG. Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Kuantan ke Melaka?

Bas terakhir akan berlepas ke Melaka dari Kuantan pada pukul 1:30 PTG Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Kuantan ke Melaka?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariKuantan ke Melaka. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Melaka dari Kuantan.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Melaka dari Kuantan?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Kuantan - Melaka secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Kuantan - Melaka?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Kuantan ke Melaka untuk perjalanan anda.

Bandingkan Kuantan dan Melaka

Laluan bas dari Kuantan dan Melaka

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.