Bas dari Alor Setar ke Kota Bharu

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Alor Setar ke Kota Bharu

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas termurah dari Alor Setar ke Kota Bharu? Bas manakah yang terpantas? Bandingkan semua sambungan dan syarikat bas ekspres untuk laluan Alor Setar-Kota Bharu. Cari semua jadual bas hanya dengan satu klik!
Anda ingin mengambil bas dari Alor Setar ke Kota Bharu?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Alor Setar dan Kota Bharu dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Alor Setar ke Kota Bharu bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Alor Setar dan Kota Bharu yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Kota Bharu, destinasi alternatif dari Alor Setar. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Kota Bharu.

Bas dari Alor Setar ke Kota Bharu: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Alor Setar dan destinasi Kota Bharu. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Kota Bharu ke Alor Setar, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Kota Bharu ke Alor Setar.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Alor Setar - Kota Bharu.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Alor Setar Kota Bharu.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Alor Setar ke Kota Bharu dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Alor Setar dan Kota Bharu

Stesen
Kota Bharu - Mini Terminal Kubang Kerian
131 , 16150  Kota Bharu  (Malaysia)
Kota Bharu - Nilam Puri
Jalan Kuala Krai KM 12, 16010  Kota Bharu  (Malaysia)
Kota Bharu - Stesen Bas
Jalan Padang Garong , 15000  Kota Bharu  (Malaysia)
Kota Bharu - Teluk Mersira
Kota Bharu  (Malaysia)
Kota Bharu - Terminal Bas Ekspres
Jalan Maulana Khurasan , 15050  Kota Bharu  (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Alor Setar Kota Bharu

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Alor Setar Kota Bharu?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Alor Setar-Kota Bharu boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Kota Bharu dari Alor Setar?

Bas ekspres terpantas dari Alor Setar ke Kota Bharu mengambil masa . Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Alor Setar ke Kota Bharu akan berlepas?

Bas paling awal ke Kota Bharu akan berlepas dari Alor Setar pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Alor Setar ke Kota Bharu?

Bas terakhir akan berlepas ke Kota Bharu dari Alor Setar pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Alor Setar ke Kota Bharu?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariAlor Setar ke Kota Bharu. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Kota Bharu dari Alor Setar.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Kota Bharu dari Alor Setar?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Alor Setar - Kota Bharu secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Alor Setar - Kota Bharu?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Alor Setar ke Kota Bharu untuk perjalanan anda.

Bandingkan Alor Setar dan Kota Bharu

Laluan bas dari Alor Setar dan Kota Bharu

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.