Bas dari Singapura ke Kuala Lumpur

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Singapura ke Kuala Lumpur
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Hubungan rapat dari Singapura dan Kuala Lumpur

Malangnya tiada sambungan langsung antara Singapura dan Kuala Lumpur pada masa ini. Walau bagaimanapun, kami menemui sambungan ini berhampiran kedua-dua bandar. Semak tawaran di bawah!

Sambungan persinggahan dari Singapura dan Kuala Lumpur

Malangnya tiada sambungan langsung antara Singapura dan Kuala Lumpur pada masa ini. Walau bagaimanapun, kami mendapati sambungan persinggahan ini antara kedua-dua bandar. Semak tawaran di bawah!

Sambungan bas termurah dari Singapura ke Kuala Lumpur

Setiap hari, bas daripada syarikat bas meninggalkan Singapura untuk Kuala Lumpur: dalam jadual di bawah, anda akan menemui harga termurah untuk bas di laluan ini, bermula dari 12/04/2024 dan untuk hari-hari berikutnya.

Isnin
Selasa
Rabu
Khamis
Jumaat
Sabtu
Ahad
Isnin 08/04
Selasa 09/04
Rabu 10/04
Khamis 11/04
Jumaat 12/04
RM 117
Sabtu 13/04
RM 109
Ahad 14/04
RM 98
Isnin 15/04
RM 89
Selasa 16/04
RM 98
Rabu 17/04
RM 98
Khamis 18/04
RM 98
Jumaat 19/04
RM 95
Sabtu 20/04
RM 117
Ahad 21/04
RM 95
Isnin 22/04
RM 106
Selasa 23/04
RM 95
Rabu 24/04
RM 98
Khamis 25/04
RM 98
Jumaat 26/04
RM 109
Sabtu 27/04
RM 98
Ahad 28/04
RM 89
Isnin 29/04
RM 117
Selasa 30/04
RM 98
Rabu 01/05
RM 89
Khamis 02/05
RM 127
Jumaat 03/05
RM 122
Sabtu 04/05
RM 103
Ahad 05/05

Bagaimana untuk menjimatkan wang dalam perjalanan daripada Singapura kepada Kuala Lumpur

Perjalanan boleh mahal, tetapi ia tidak perlu! Adakah anda ingin mengelak daripada membayar harga yang teruk untuk perjalanan anda? Kemudian ikuti langkah cepat ini untuk menjimatkan wang:

Tempah tiket daripada Singapura ke Kuala Lumpur lebih awal! Lebih awal anda menempah, lebih murah biasanya harganya. Selain itu, anda pasti akan mendapat tempat di dalam bas daripada Singapura ke Kuala Lumpur, berbanding jika anda membelinya pada saat akhir atau terus di stesen .

Jika boleh, elakkan perjalanan pada waktu puncak. Daripada hujung minggu, cuba melancong sepanjang minggu. Perjalanan pada waktu petang atau malam ia juga lebih murah, dan kemudiannya bas dari Singapura ke Kuala Lumpur juga lebih kosong.

Syarikat bas yang dikasihi daripada Singapura hingga Kuala Lumpur

Ini ialah syarikat bas yang paling banyak ditempah antara Singapura hingga Kuala Lumpur daripada pengguna kami.

Semua stesen bas dan perhentian di Singapura dan Kuala Lumpur

Peta di bawah menunjukkan kepada anda tempat untuk mencari semua stesen bas di Singapura dan Kuala Lumpur.

Perkhidmatan dan Keselesaan di dalam bas daripada Singapura ke Kuala Lumpur

Ingin tahu kelas tempat duduk yang tersedia pada bas daripada Singapura hingga Kuala Lumpur? Atau syarikat bas manakah yang menyediakan laluan Singapura ke Kuala Lumpur? Di bawah anda akan menemui jawapan kepada soalan anda.

Soalan lazim tentang bas Singapura ke Kuala Lumpur

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Singapura Kuala Lumpur?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Singapura-Kuala Lumpur boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah penjimatan saya apabila membandingkan semua bas dari Singapura ke Kuala Lumpur?

syarikat menawarkan laluan ini dengan harga tiket antara dan . Para penumpang dinasihatkan membuat pembelian tiket seawal mungkin untuk memastikan tiket termurah boleh didapati ke Kuala Lumpur.

Secara purata, berapa banyak sambungan tersedia dari Singapura ke Kuala Lumpur setiap hari?

Setiap hari, laluan bas Singapura ke Kuala Lumpur dilayan oleh kira-kira sambungan. Dengan carian kami, anda boleh membandingkan masa bas untuk mencari perjalanan yang sempurna.

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Kuala Lumpur dari Singapura?

Bas perantara terpantas dari Singapura ke Kuala Lumpur ditawarkan oleh dan mengambil masa jam. Tiket bas untuk laluan ini berharga . Dalam konteks ini, tempoh masa perjalanan bas boleh mengambil masa yang lama akibat kesesakan trafik.

Pukul berapa bas pertama dari Singapura ke Kuala Lumpur akan berlepas?

Bas paling awal ke Kuala Lumpur akan berlepas dari Singapura pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Singapura ke Kuala Lumpur?

Bas terakhir akan berlepas ke Kuala Lumpur dari Singapura pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pengendali bas manakah yang beroperasi untuk laluan Singapura Kuala Lumpur ?

Sekiranya anda mengambil bas perantara dari Singapura ke Kuala Lumpur, para penumpang boleh melakukan perjalanan mereka dengan syarikat bas . Anda boleh membandingkan semua tiket bas yang sedia ada dengan enjin carian kami dan menempah tiket yang sesuai untuk anda.

Adakah terdapat bas terus antara Singapura dan Kuala Lumpur?

Anda boleh menyemak semua sambungan langsung antara Singapura dan Kuala Lumpur dengan menggunakan carian dan melihat bahagian Perturakan dalam penapis kami. Ini ialah beberapa syarikat yang menawarkan bas terus: .

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Kuala Lumpur dari Singapura?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Singapura - Kuala Lumpur secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Singapura - Kuala Lumpur?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Singapura ke Kuala Lumpur untuk perjalanan anda.

Lebih banyak laluan bas dari Singapura dan Kuala Lumpur

Berikut ialah gambaran keseluruhan laluan bas paling popular daripada Singapura dan daripada Kuala Lumpur. Hanya klik pada sambungan pilihan anda, dan anda akan menemui semua butiran tentang laluan bas anda!

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.