Bas dari Singapura ke Kuala Lumpur

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Singapura ke Kuala Lumpur

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Travel by Coach - Coronavirus
Oleh kerana keadaan semasa, perjalanan tertentu mungkin hanya ditawarkan untuk jumlah yang terhad dan kebanyakan kali akan habis dijual dengan cepat. Oleh itu, kami mengesyorkan anda untuk mencari perjalanan terkini terus di enjin carian kami.

Bas dari Singapura ke Kuala Lumpur: Fakta mengenai laluan bas

Bas paling murahRM 63.03
Bas terpantas5h 0m
Bas terawal9:30 PG
Bas terakhir9:30 PG
Laluan bas harian1 Ø
Jarak311.1 km
Syarikat basLapan Lapan
Sekiranya anda ingin menempah tiket bas dari Singapura ke Kuala Lumpur, CheckMyBus boleh membantu anda!
Cari waktu yang tepat bas bertolak dari Singapura dan tiba di Kuala Lumpur bagi hari-hari berikutnya untuk merancang perjalanan anda dengan yakin. Dengan kami, anda akan menerima maklumat mengenai hentian bas yang sedia ada dan semua masa perjalanan serta kemudahan yang ditawarkan oleh pelbagai syarikat bas seperti WiFi dan penghawa dingin. Ingin berjimat? Anda boleh membandingkan harga antara semua syarikat bas yang bergerak dari Singapura ke Kuala Lumpur untuk mendapatkan harga tiket bas termurah.
Kami akan menunjukkan kepada anda apa yang anda perlu ketahui tentang bas ekspres jarak jauh di Singapura untuk membantu anda memulakan perjalanan anda secara lancar serta ketibaan yang selesa di Kuala Lumpur Merancang perjalanan yang lebih jauh? Kami juga menunjukkkan kepada anda beberapa pilihan untuk perjalanan yang seterusnya dari Kuala Lumpur. Tiada sambungan langsung? Lihat cadangan kami untuk destinasi alternatif dari Singapura. Perlu mengambil penerbangan? Bila anda tiba di Kuala Lumpur, anda boleh menggunakan enjin carian kami untuk mencari kemudahan perkhidmatan transit ke lapangan terbang yang berdekatan.

Laluan bas paling murah dari Singapura ke Kuala Lumpur

Hari ini
dari RM 63.03
Esok
23/04
dari RM 63.03
24/04
25/04
26/04

Tiada tarikh tertentu? Berikut adalah gambaran keseluruhan tiket bas termurah.

 • Lapan Lapan
  9:30 PG
  Singapore - Kitchener Road
  Tempoh 5h 0m
  2:30 PTG
  Kuala Lumpur - Berjaya Times Square
  dariRM 63.03

Anda ingin melakukan perjalanan ke arah sebaliknya? Semak semua tawaran dari Kuala Lumpur ke Singapura

Bas Singapura Kuala Lumpur: Maklumat lanjut

Kemas kini hasil carian anda untuk memenuhi keperluan perjalanan anda.
Kami telah menetapkan Singapura sebagai tempat berlepas dan Kuala Lumpur sebagai destinasi dalam bar carian kami. Anda hanya perlu memilih tarikh perjalanan dari kalendar untuk mengemas kini carian anda. Sebagai cadangan, kami menetapkan tarikh perjalanan lalai untuk beberapa hari awal.Secara amnya, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka.
Adakah anda merancang perjalanan balik? Jika anda sudah pasti bila anda akan pulang dari Kuala Lumpur ke Singapura, maka anda hanya perlu memilih tarikh kembali untuk mengambil kira ke dalam hasil carian anda.
Jika anda ingin melakukan perjalanan dengan orang lain,sila pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menapis dan menyesuaikan hasil carian mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh menapis hasil carian anda untuk mencari perhentian bas dan syarikat bas yang sesuai dan relevan berdasarkan keperluan anda.
Sementara anda mencari bas dariSingapura ke Kuala Lumpur, anda juga boleh membuat perbandingan dengan mod pengangkutan lain seperti tren, penerbangan dan carpool.
Kami berharap anda dapat menikmati perjalanan bas yang selesa dari Singapura ke Kuala Lumpur!

Semua perhentian bas di Singapura dan Kuala Lumpur

Stesen
Jalan Imbi 1, 55100 Kuala Lumpur (Malaysia)
Hentian Duta , 58200 Kuala Lumpur (Malaysia)
Jalan Putra , 51200  Kuala Lumpur (Malaysia)
Jalan Sultan Hishamuddin , 50000  Kuala Lumpur (Malaysia)
Central Park Ave , 47800 Kuala Lumpur (Malaysia)
Jalan Pudu , 55100 Kuala Lumpur (Malaysia)
Jalan Stesen Sentral , 50470 Kuala Lumpur (Malaysia)
Bandar Tasek Selatan , 57100 Kuala Lumpur (Malaysia)

Bas Singapura - Kuala Lumpur: Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas

Berapakah harga perjalanan bas untuk laluan dari Singapura ke Kuala Lumpur?

Ia bergantung pada beberapa perkara seperti hari dan masa perjalanan. Perjalanan termurah boleh didapati dari harga RM 63.03. Bandingkan tawaran dan jimat wang!

Berapa lama perjalanan bas dari Singapura ke Kuala Lumpur akan mengambil?

Bas terpantas dari Singapura ke Kuala Lumpur hanya mengambil masa 5h 0m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan boleh mengambil masa yang lebih lama ketika trafik.

Adakah terdapat laluan terus dari Singapura ke Kuala Lumpur?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dari Singapura ke Kuala Lumpur. Gunalah fungsi carian kami untuk mencari tarikh perjalanan pilihan untuk laluan terus ke Kuala Lumpur dari Singapura.

Bilakah bas pertama dari Singapura bertolak ke Kuala Lumpur?

Bas paling awal berlepas dari Singapura ke Kuala Lumpur pada pukul 9:30 PG. Masa berlepas mungkin akan berbeza pada hujung minggu dan pada hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Bilakah bas terakhir berlepas dari Singapura ke Kuala Lumpur?

Bas terakhir berlepas dari Singapura ke Kuala Lumpur pada pukul 9:30 PG. Harap maklum bahawa masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Apakah yang boleh saya bawa semasa perjalanan bas dari Singapura ke Kuala Lumpur?

Setiap pengendali bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas.Kebanyakan pengendali bas, membolehkan anda membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Singapura - Kuala Lumpur secara percuma. Dengan enjin carian kami, anda boleh mencari perjalanan bas yang paling sesuai.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas untuk laluan Singapura ke Kuala Lumpur?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan bas jarak jauh menawarkan kemudahan WiFi supaya anda dapat berhubung sepanjang perjalanan dan berkongsi lokasi anda dengan rakan-rakan. Penyaman udara di dalam bas membolehkan anda menikmati perjalanan yang selesa. Anda boleh menggunakan fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas untuk perjalanan dari Singapura ke Kuala Lumpur pada tarikh perjalanan tertentu.

Bandingkan Singapura dan Kuala Lumpur

Laluan bas dariSingapura dan Kuala Lumpur

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.