Harga bas terbaik dari 5000+ syarikat!

Bas dari Kuala Besut ke Kuala Terengganu dari

Bandingkan syarikat dan dapatkan harga terbaik dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Hubungan rapat dari Kuala Besut dan Kuala Terengganu

Malangnya tiada sambungan langsung antara Kuala Besut dan Kuala Terengganu pada masa ini. Walau bagaimanapun, kami menemui sambungan ini berhampiran kedua-dua bandar. Semak tawaran di bawah!

Semua stesen bas dan perhentian di Kuala Besut dan Kuala Terengganu

Peta di bawah menunjukkan kepada anda tempat untuk mencari semua stesen bas di Kuala Besut dan Kuala Terengganu.

Perkhidmatan dan Keselesaan di dalam bas daripada Kuala Besut ke Kuala Terengganu

Ingin tahu kelas tempat duduk yang tersedia pada bas daripada Kuala Besut hingga Kuala Terengganu? Atau syarikat bas manakah yang menyediakan laluan Kuala Besut ke Kuala Terengganu? Di bawah anda akan menemui jawapan kepada soalan anda.

Soalan lazim tentang bas Kuala Besut ke Kuala Terengganu

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Kuala Besut Kuala Terengganu?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Kuala Besut-Kuala Terengganu boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah penjimatan saya apabila membandingkan semua bas dari Kuala Besut ke Kuala Terengganu?

syarikat menawarkan laluan ini dengan harga tiket antara dan . Para penumpang dinasihatkan membuat pembelian tiket seawal mungkin untuk memastikan tiket termurah boleh didapati ke Kuala Terengganu.

Secara purata, berapa banyak sambungan tersedia dari Kuala Besut ke Kuala Terengganu setiap hari?

Setiap hari, laluan bas Kuala Besut ke Kuala Terengganu dilayan oleh kira-kira sambungan. Dengan carian kami, anda boleh membandingkan masa bas untuk mencari perjalanan yang sempurna.

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Kuala Terengganu dari Kuala Besut?

Bas perantara terpantas dari Kuala Besut ke Kuala Terengganu ditawarkan oleh dan mengambil masa jam. Tiket bas untuk laluan ini berharga . Dalam konteks ini, tempoh masa perjalanan bas boleh mengambil masa yang lama akibat kesesakan trafik.

Pukul berapa bas pertama dari Kuala Besut ke Kuala Terengganu akan berlepas?

Bas paling awal ke Kuala Terengganu akan berlepas dari Kuala Besut pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Kuala Besut ke Kuala Terengganu?

Bas terakhir akan berlepas ke Kuala Terengganu dari Kuala Besut pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pengendali bas manakah yang beroperasi untuk laluan Kuala Besut Kuala Terengganu ?

Sekiranya anda mengambil bas perantara dari Kuala Besut ke Kuala Terengganu, para penumpang boleh melakukan perjalanan mereka dengan syarikat bas . Anda boleh membandingkan semua tiket bas yang sedia ada dengan enjin carian kami dan menempah tiket yang sesuai untuk anda.

Adakah terdapat bas terus antara Kuala Besut dan Kuala Terengganu?

Anda boleh menyemak semua sambungan langsung antara Kuala Besut dan Kuala Terengganu dengan menggunakan carian dan melihat bahagian Perturakan dalam penapis kami. Ini ialah beberapa syarikat yang menawarkan bas terus: .

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Kuala Terengganu dari Kuala Besut?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Kuala Besut - Kuala Terengganu secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Kuala Besut - Kuala Terengganu?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Kuala Besut ke Kuala Terengganu untuk perjalanan anda.

Jenis pengangkutan ganti daripada Kuala Besut kepada Kuala Terengganu

Carpooling murah daripada Kuala Besut kepada Kuala Terengganu

Berikut ialah pilihan tawaran carpooling termurah daripada jadual daripada Kuala Besut kepada Kuala Terengganu untuk hari-hari seterusnya.
 • Seven Seas
  2h 0m
  9:00 PG
  Kuala Besut
  Bus Terminal
  11:00 PG
  Kuala Terengganu
  Kampung Chendering
  Seven Seas
  Premium Economy
  dari RM 195
 • Seven Seas
  1h 50m
  5:00 PTG
  Kuala Besut
  Bus Terminal
  6:50 PTG
  Kuala Terengganu
  Hentian Bas MPKT
  Seven Seas
  Premium Economy
  dari RM 255

Lebih banyak laluan bas dari Kuala Besut dan Kuala Terengganu

Berikut ialah gambaran keseluruhan laluan bas paling popular daripada Kuala Besut dan daripada Kuala Terengganu. Hanya klik pada sambungan pilihan anda, dan anda akan menemui semua butiran tentang laluan bas anda!

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.