Bas ke Bangkok

Pilihan perjalanan bas ke Bangkok dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Semua tentang bas ke Bangkok

Adakah anda sedang mencari bas murah ke Bangkok? Bandingkan kesemua 0 syarikat bas ke Bangkok dan ketahui masa berlepas dan ketibaan, kesemua 105 stesen bas di Bangkok, masa perjalanan dan sudah tentu harga terbaik untuk bas harian ke Bangkok.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-bangkok", 7); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Waktu tempatan
Negara Thailand
Sambungan bas 0
stesen bas 105
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Bangkok bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Bangkok bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Bangkok.

Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Bangkok sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Bangkok, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.

Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Bangkok? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai. Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.

Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Bangkok. Nikmati bas anda ke Bangkok dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Bangkok

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Bangkok

Adakah terdapat bas terus ke Bangkok?

Sama ada terdapat laluan bas terus ke Bangkok bergantung pada bandar mana anda hendak pergi. Oleh itu, hanya masukkan bandar permulaan anda dalam carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat sambungan bas terus ke Bangkok. Dalam konteks ini, perlu diingat bahawa bergantung pada tarikh perjalanan, mungkin terdapat lebih sedikit sambungan langsung.

Apakah yang boleh saya bawa semasa menaiki bas saya ke Bangkok?

Bergantung pada pembekal yang anda pergi ke Bangkok, perkara yang anda dibenarkan untuk dibawa bersama anda boleh berbeza-beza. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan salji atau ski anda, sebagai contoh, hanya gunakan carian kami untuk mencari bas yang terbaik sesuai dengan keperluan anda untuk tarikh perjalanan anda yang dirancang.

Apakah peralatan dan kemudahan yang ada pada bas ke Bangkok?

Peralatan di atas kapal berbeza bergantung pada pembekal. Kebanyakan bas kini mempunyai penghawa dingin, soket dan WiFi di dalamnya. Perkhidmatan, seperti , selalunya percuma. Sesetengah pembekal bas juga menawarkan perkhidmatan tambahan dengan bayaran tambahan, termasuk Minuman. Sebaiknya gunakan carian kami untuk mendapatkan maklumat tepat tentang peralatan dan perkhidmatan yang tersedia di dalam bas untuk Bangkok pada tarikh perjalanan anda yang dirancang.

Perhentian bas yang manakah terdapat di Bangkok?

Terdapat sejumlah 105 perhentian bas di Bangkok. Kebanyakan bas berhenti di Khao San Travel Mart Bus Stop. Lihat peta Bangkok kami untuk mencari perhentian bas yang paling sesuai untuk anda.

Syarikat bas mana yang pergi ke Bangkok?

Terdapat 0 pembekal bas pergi ke Bangkok:

Bagaimanakah saya boleh mencari tawaran bas terbaik untuk Bangkok?

Dapatkan tawaran tiket terbaik ke Bangkok dengan mudah dengan CheckMyBus. Cuma masukkan bandar permulaan dan tarikh perjalanan anda dalam carian kami dan mulakan carian. Anda kemudiannya boleh menapis hasil mengikut keperluan anda atau menyusunnya mengikut harga atau masa perjalanan.

Berapa banyak yang boleh saya jimatkan dengan membandingkan bas dengan Bangkok?

Jumlah yang anda boleh jimat bergantung pada bandar dari tempat anda pergi ke Bangkok. Biasanya anda boleh menjimatkan lebih banyak dengan menempah tiket anda lebih awal. Untuk mendapatkan tawaran termurah untuk Bangkok, pergi ke carian kami, masukkan bandar bermula dan tarikh perjalanan anda dan kemudian mula mencari untuk mencari semua pilihan yang mungkin.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari Bangkok

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antara Bangkok dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Bangkok: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Bangkok juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Chon Buri, Pattaya or Ayutthaya, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.