Bas ke Kuala Perlis

Pilihan perjalanan bas ke Kuala Perlis dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Kuala Perlis
 • Arwana Express (Swiftliner)
  12:30 PTG
  Butterworth - Terminal Bas Sementara Penang Sentral
  Tempoh 3h 15m
  3:45 PTG
  Kuala Perlis - Bus Terminal
  dariRM 14.30
 • Cepat Express
  2:45 PG
  Ipoh
  Tempoh 3h 20m
  6:05 PG
  Kuala Perlis
  dariRM 24.81
 • Kesatuan Express
  2:00 PG
  Bidor
  Tempoh 3h 20m
  5:20 PG
  Kuala Perlis
  dariRM 27.91

Tiket tren murah ke Kuala Perlis
 • KTM
  2:00 PTG
  Bidor
  Tempoh 1h 36m
  3:36 PTG
  Kuala Perlis
  dariRM 34.38
72 Sambungan bas
1 stesen bas
2 syarikat bas
RM 14.30 perjalanan murah
Fakta Kuala Perlis
Malaysia
13,917
Ringgit
Anda ingin mengambil bas ke Kuala Perlis?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Kuala Perlis dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Kuala Perlis bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Kuala Perlis bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Kuala Perlis.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Kuala Perlis sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Kuala Perlis, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Kuala Perlis? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Kuala Perlis.
Nikmati bas anda ke Kuala Perlis dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Kuala Perlis

Stesen
Jalan Besar , 02000 Kuala Perlis (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Kuala Perlis

Bilakah bas akan bertolak ke Kuala Perlis?

Masa tiba di Kuala Perlis bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Kuala Perlis?

Sama ada terdapat laluan terus ke Kuala Perlis bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Kuala Perlis. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Kuala Perlis?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Kuala Perlis. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Kuala Perlis?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Ruang simpanan basikal dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Kuala Perlis untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Kuala Perlis

Bandar-bandar berdekatan dengan Kuala Perlis: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Kuala Perlis juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Langkawi, Kuala Kedah or Trang, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Kuala Perlis: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.