Bas ke Trang

Pilihan perjalanan bas ke Trang dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Trang?
 • Sri Trang
  8:00 PG
  Hat Yai - Bus Station
  Tempoh 2h 30m
  10:30 PG
  Trang - Bus Terminal
  dariRM 40.77
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 20/06/2021
12 Sambungan bas
7 stesen bas
1 syarikat bas
RM 40.77 perjalanan murah
Fakta Trang
Thailand
66,713
Anda ingin mengambil bas ke Trang?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Trang dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Trang bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Trang bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Trang.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Trang sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Trang, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Trang? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Trang.
Nikmati bas anda ke Trang dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Trang

Stesen
Trang - Central Station
Trang (Thailand)
Trang - Koh Mook Pier
Trang (Thailand)
Trang - Laem Tase
Trang (Thailand)
Trang - Laoliang Beach
Trang (Thailand)
Trang - Na Ta Luang
Na Ta Luang , 92000 Trang (Thailand)
Trang - Pak Meng Tourist Pier
92000 Trang (Thailand)
Trang Central Station
Trang (Thailand)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Trang

Bilakah bas akan bertolak ke Trang?

Masa tiba di Trang bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Trang?

Sama ada terdapat laluan terus ke Trang bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Trang. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Trang?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Trang. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Trang?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Trang untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Trang

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraTrang dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.
Bas perantara popular ke lapangan terbang

Bandar-bandar berdekatan dengan Trang: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Trang juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Hat Yai, Krabi or Hat Yai Airport, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Bandar-bandar berdekatan dengan Trang: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.