Semua bas ke dan dari Hat Yai International Airport

Pilihan perjalanan bas ke dan dari Hat Yai International Airport dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
2094 Syarikat - 5,609,781 Sambungan
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Pada masa ini, kami tidak mempunyai bas intercity dari dan ke Hat Yai International Airport. Dalam senarai berikut, anda boleh mencari sambungan bas paling murah di sekeliling Hat Yai International Airport serta mod pengangkutan alternatif.
 • 12:30 PTG
  7:00 PG
  Hat Yai
  6 Jun +1
  Singapura
  Archipelago Travel ServiceArchipelago Travel Service
  dariRM 141.63
 • 4:30 PTG
  9:00 PG
  Bangkok
  11 Jun +1
  Hat Yai
  Tara Tour and TravelTara Tour and Travel
  dariRM 158.08
 • 2:30 PTG
  9:00 PG
  Hat Yai
  22 Jun +1
  Bangkok
  Thai RailwaysThai Railways
  dariRM 120.53
7 Sambungan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 120.53 perjalanan murah
Anda mahu mengambil bas dari atau ke Hat Yai International Airport?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas dari dan ke antara Hat Yai International Airport serta menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari dan ke Hat Yai International Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Hat Yai International Airport untuk memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui sambungan bas paling popular dari dan ke Hat Yai International Airport.
Dalam carian kami, tempat berlepas sudah diisikan dan anda cuma perlu memasuki destinasi anda. Jika anda ingin menaiki bas ke Hat Yai International Airport, sila klik di anak panah untuk menukarkan arah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dar Hat Yai International Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang berjalan bersama anda dan mulakan pencarian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.
Jika pilihan tersebut ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan yang lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh gunakan ke Hat Yai International Airport
Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus

Semua stesen bas intercity di Hat Yai International Airport

Stesen
Hat Yai International Airport (Thailand)

Laluan bas yang paling popular dari dan Hat Yai International Airport

Jadual bas Hat Yai International Airport: Sambungan bas popular

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.