Semua bas dari dan ke Belanda

Pilihan perjalanan bas dari, ke dan di dalam Belanda dengan CheckMyBus

swap
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
¿Ingin menggunakan perkhidmatan bas di Belanda?
CheckMyBus menunjukkan semua laluan bas di Belanda, masa berlepas, perhentian bas, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi. Kami telah mengumpulkan laluan bas yang paling popular di Belanda, serta bandar-bandar yang mempunyai jumlah laluan bas terbanyak. Anda dapat melihat sepintas lalu jika bas anda didapati di Belanda.
Laluan anda tidak disediakan? Dalam carian anda sila berikan tempat berlepas dan destinasi di Belanda serta pilih tarikh perjalanan anda. Jika anda tidak bersendirian, sila pilih bilangan penumpang dan mulakan carian anda. Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda. Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan yang lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh gunakan di Belanda.
Nikmati perjalanan bas anda dengan CheckMyBus!

Laluan bas popular di Belanda

Bandar dengan laluan paling bas Belanda

Terminal bas lain di Belanda

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.