Harga bas terbaik dari 5000+ syarikat!

Bas ke Triang

Pilihan perjalanan bas ke Triang dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Semua tentang bas ke Triang

Adakah anda sedang mencari bas murah ke Triang? Bandingkan kesemua 2 syarikat bas ke Triang dan ketahui masa berlepas dan ketibaan, kesemua 1 stesen bas di Triang, masa perjalanan dan sudah tentu harga terbaik untuk 7 bas harian ke Triang.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-triang", 8); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Waktu tempatan
Negara Malaysia
Mata wang Ringgit
Sambungan bas 7
stesen bas 1
perjalanan murah RM 32
Paling popular syarikat bas
MARA LinerLA Holidays

Tiket bas murah ke Triang

 • MARA Liner
  8h 3m
  12:45 PG
  Johor Bahru
  8:48 PG
  Triang
  MARA Liner
  Economy
  RM 32
 • LA Holidays
  7h 56m
  1:00 PG
  Johor Bahru
  8:56 PG
  Triang
  LA Holidays
  Economy
  RM 40
 • LA Holidays
  7h 56m
  1:00 PG
  Johor Bahru
  8:56 PG
  Triang
  LA Holidays
  Economy
  RM 41
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Triang bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Triang bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Triang.

Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Triang sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Triang, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.

Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Triang? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai. Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.

Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Triang. Nikmati bas anda ke Triang dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Triang

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Triang

Adakah terdapat bas terus ke Triang?

Sama ada terdapat laluan bas terus ke Triang bergantung pada bandar mana anda hendak pergi. Oleh itu, hanya masukkan bandar permulaan anda dalam carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat sambungan bas terus ke Triang. Dalam konteks ini, perlu diingat bahawa bergantung pada tarikh perjalanan, mungkin terdapat lebih sedikit sambungan langsung.

Apakah yang boleh saya bawa semasa menaiki bas saya ke Triang?

Bergantung pada pembekal yang anda pergi ke Triang, perkara yang anda dibenarkan untuk dibawa bersama anda boleh berbeza-beza. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan salji atau ski anda, sebagai contoh, hanya gunakan carian kami untuk mencari bas yang terbaik sesuai dengan keperluan anda untuk tarikh perjalanan anda yang dirancang.

Apakah peralatan dan kemudahan yang ada pada bas ke Triang?

Peralatan di atas kapal berbeza bergantung pada pembekal. Kebanyakan bas kini mempunyai penghawa dingin, soket dan WiFi di dalamnya. Perkhidmatan, seperti Bagasi tangan dan Bagasi Percuma, selalunya percuma. Sesetengah pembekal bas juga menawarkan perkhidmatan tambahan dengan bayaran tambahan, termasuk Pengangkutan basikal dan Bagasi besar. Sebaiknya gunakan carian kami untuk mendapatkan maklumat tepat tentang peralatan dan perkhidmatan yang tersedia di dalam bas untuk Triang pada tarikh perjalanan anda yang dirancang.

Perhentian bas yang manakah terdapat di Triang?

Terdapat sejumlah 1 perhentian bas di Triang. Kebanyakan bas berhenti di Perhentian bas. Lihat peta Triang kami untuk mencari perhentian bas yang paling sesuai untuk anda.

Syarikat bas mana yang pergi ke Triang?

Terdapat 2 pembekal bas pergi ke Triang: MARA Liner dan LA Holidays

Bagaimanakah saya boleh mencari tawaran bas terbaik untuk Triang?

Dapatkan tawaran tiket terbaik ke Triang dengan mudah dengan CheckMyBus. Cuma masukkan bandar permulaan dan tarikh perjalanan anda dalam carian kami dan mulakan carian. Anda kemudiannya boleh menapis hasil mengikut keperluan anda atau menyusunnya mengikut harga atau masa perjalanan.

Berapa banyak yang boleh saya jimatkan dengan membandingkan bas dengan Triang?

Jumlah yang anda boleh jimat bergantung pada bandar dari tempat anda pergi ke Triang. Biasanya anda boleh menjimatkan lebih banyak dengan menempah tiket anda lebih awal. Untuk mendapatkan tawaran termurah untuk Triang, pergi ke carian kami, masukkan bandar bermula dan tarikh perjalanan anda dan kemudian mula mencari untuk mencari semua pilihan yang mungkin.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari Triang

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antara Triang dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Triang: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Triang juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Kuala Lumpur, Segamat or Temerloh, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.