Harga bas terbaik dari 5000+ syarikat!

Bas ke Puchong

Pilihan perjalanan bas ke Puchong dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Semua tentang bas ke Puchong

Adakah anda sedang mencari bas murah ke Puchong? Bandingkan kesemua 5 syarikat bas ke Puchong dan ketahui masa berlepas dan ketibaan, kesemua 2 stesen bas di Puchong, masa perjalanan dan sudah tentu harga terbaik untuk 18 bas harian ke Puchong.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-puchong", 8); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Waktu tempatan
Negara Malaysia
Mata wang Ringgit
Sambungan bas 18
stesen bas 2
perjalanan murah RM 29
Paling popular syarikat bas
E-MutiaraEkspres PerdanaTransnasional MYEkspres Musafir
Syarikat lain adalah Lucky Express

Tiket bas murah ke Puchong

 • Transnasional MY
  -17737449h 0m
  9:00 PG
  Kuantan
  Terminal Sentral (Bus Terminal)
  Puchong
  Bus Terminal (Tesco)
  Transnasional MY
  Business
  RM 29
 • Transnasional MY
  3h 20m
  9:00 PG
  Kuantan
  Terminal Sentral (Bus Terminal)
  12:20 PTG
  Puchong
  Bus Terminal (Tesco)
  Transnasional MY
  Premium Economy
  RM 29
 • E-Mutiara
  5h 12m
  11:40 PTG
  Kerteh
  Stesen Bas
  4:52 PG
  Puchong
  Bus Terminal (Tesco)
  E-Mutiara
  Economy
  RM 34
 • Ekspres Musafir
  9h 48m
  9:00 PTG
  Kota Bharu
  Terminal Bas Ekspres
  6:48 PG
  Puchong
  Prima
  Ekspres Musafir
  Economy
  RM 40
 • Ekspres Musafir
  9h 15m
  9:30 PTG
  Pasir Mas
  Stesen Bas SKMK
  6:45 PG
  Puchong
  Prima
  Ekspres Musafir
  Economy
  RM 42
 • E-Mutiara
  -17737631h 0m
  11:00 PTG
  Kuala Dungun
  Hentian Bas Ekspres Dungunar Perhentian bas
  Puchong
  Prima
  E-Mutiara
  Economy
  RM 46
 • E-Mutiara
  6h 30m
  9:30 PTG
  Kuala Terengganu
  Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA)
  4:00 PG
  Puchong
  Bus Terminal (Tesco)
  E-Mutiara
  Economy
  RM 47
 • E-Mutiara
  0h 0m
  9:30 PTG
  Kuala Terengganu
  Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA)
  9:30 PTG
  Puchong
  Prima
  E-Mutiara
  Economy
  RM 49
 • Ekspres Perdana
  -17737581h -30m
  9:30 PTG
  Kota Bharu
  Stesen Bas
  Puchong
  Prima
  Ekspres Perdana
  Economy
  RM 49
 • Ekspres Perdana
  8h 4m
  10:30 PTG
  Jerteh
  Jertih
  6:34 PG
  Puchong
  Prima
  Ekspres Perdana
  Economy
  RM 51
 • Ekspres Perdana
  8h 47m
  8:30 PTG
  Rantau Panjang
  Stesen Bas
  5:17 PG
  Puchong
  Prima
  Ekspres Perdana
  Economy
  RM 52
 • Lucky Express
  -17737594h -30m
  10:30 PG
  Hat Yai
  Nominatee Tour, 171 Thumnoonvithi Road
  Puchong
  Bus Terminal (Tesco)
  Lucky Express
  Business
  RM 85
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Puchong bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Puchong bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Puchong.

Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Puchong sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Puchong, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.

Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Puchong? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai. Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.

Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Puchong. Nikmati bas anda ke Puchong dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Puchong

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Puchong

Adakah terdapat bas terus ke Puchong?

Sama ada terdapat laluan bas terus ke Puchong bergantung pada bandar mana anda hendak pergi. Oleh itu, hanya masukkan bandar permulaan anda dalam carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat sambungan bas terus ke Puchong. Dalam konteks ini, perlu diingat bahawa bergantung pada tarikh perjalanan, mungkin terdapat lebih sedikit sambungan langsung.

Apakah yang boleh saya bawa semasa menaiki bas saya ke Puchong?

Bergantung pada pembekal yang anda pergi ke Puchong, perkara yang anda dibenarkan untuk dibawa bersama anda boleh berbeza-beza. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan salji atau ski anda, sebagai contoh, hanya gunakan carian kami untuk mencari bas yang terbaik sesuai dengan keperluan anda untuk tarikh perjalanan anda yang dirancang.

Apakah peralatan dan kemudahan yang ada pada bas ke Puchong?

Peralatan di atas kapal berbeza bergantung pada pembekal. Kebanyakan bas kini mempunyai penghawa dingin, soket dan WiFi di dalamnya. Perkhidmatan, seperti Bagasi tangan dan Bagasi Percuma, selalunya percuma. Sesetengah pembekal bas juga menawarkan perkhidmatan tambahan dengan bayaran tambahan, termasuk Bagasi besar dan Pengangkutan basikal. Sebaiknya gunakan carian kami untuk mendapatkan maklumat tepat tentang peralatan dan perkhidmatan yang tersedia di dalam bas untuk Puchong pada tarikh perjalanan anda yang dirancang.

Perhentian bas yang manakah terdapat di Puchong?

Terdapat sejumlah 2 perhentian bas di Puchong. Kebanyakan bas berhenti di Bus Terminal (Tesco). Lihat peta Puchong kami untuk mencari perhentian bas yang paling sesuai untuk anda.

Syarikat bas mana yang pergi ke Puchong?

Terdapat 5 pembekal bas pergi ke Puchong: E-Mutiara, Ekspres Perdana, Transnasional MY, Ekspres Musafir dan Lucky Express

Bagaimanakah saya boleh mencari tawaran bas terbaik untuk Puchong?

Dapatkan tawaran tiket terbaik ke Puchong dengan mudah dengan CheckMyBus. Cuma masukkan bandar permulaan dan tarikh perjalanan anda dalam carian kami dan mulakan carian. Anda kemudiannya boleh menapis hasil mengikut keperluan anda atau menyusunnya mengikut harga atau masa perjalanan.

Berapa banyak yang boleh saya jimatkan dengan membandingkan bas dengan Puchong?

Jumlah yang anda boleh jimat bergantung pada bandar dari tempat anda pergi ke Puchong. Biasanya anda boleh menjimatkan lebih banyak dengan menempah tiket anda lebih awal. Untuk mendapatkan tawaran termurah untuk Puchong, pergi ke carian kami, masukkan bandar bermula dan tarikh perjalanan anda dan kemudian mula mencari untuk mencari semua pilihan yang mungkin.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari Puchong

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antara Puchong dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Puchong: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Puchong juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Kuala Lumpur, Petaling Jaya or Klang, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.