Bas ke Lumut

Pilihan perjalanan bas ke Lumut dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Lumut?
 • Arwana Express (Swiftliner)
  4:15 PTG
  Butterworth - Terminal Bas Sementara Penang Sentral
  Tempoh 3h 54m
  8:09 PTG
  Lumut - Bus Station
  dariRM 18.80
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 25/06/2021
66 Sambungan bas
2 stesen bas
2 syarikat bas
RM 10.98 perjalanan murah
Fakta Lumut
Malaysia
39,595
Ringgit
Anda ingin mengambil bas ke Lumut?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Lumut dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Lumut bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Lumut bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Lumut.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Lumut sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Lumut, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Lumut? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Lumut.
Nikmati bas anda ke Lumut dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Lumut

Stesen
Lumut - Bus Station
Jalan Iskandar Shah , 32200 Lumut (Malaysia)
Lumut - Marina Island
Lumut (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Lumut

Bilakah bas akan bertolak ke Lumut?

Masa tiba di Lumut bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Lumut?

Sama ada terdapat laluan terus ke Lumut bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Lumut. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Lumut?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Lumut. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Lumut?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Lumut untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Lumut

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraLumut dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.