Bas ke Labuan Airport (LBU)

Pilih perjalanan bas ke Labuan Airport dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Semua tentang bas ke Labuan Airport

Adakah anda sedang mencari bas murah ke Labuan Airport? Bandingkan kesemua 0 syarikat bas ke Labuan Airport dan ketahui masa berlepas dan ketibaan, kesemua stesen bas di Labuan Airport, masa perjalanan dan sudah tentu harga terbaik untuk bas harian ke Labuan Airport.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-labuan-airport", 8); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Waktu tempatan
Negara Malaysia
Mata wang Ringgit
Sambungan bas 0
stesen bas 1
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Labuan Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Labuan Airport bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Labuan Airport.

Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Labuan Airport sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas anda. Jika anda ingin menaiki bas dari Labuan Airport, hanya klik pada anak panah untuk menukarkan arah.

Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.

Sudah tahu bila anda ingin kembali dari Labuan Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai. Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda. Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.

Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Labuan Airport. Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus!

Semua stesen bas di Labuan Airport

Soalan Lazim (FAQ) untuk laluan bas ke Labuan Airport

Bilakah bas akan berlepas ke Labuan Airport?

Masa tiba dengan bas perantara di Labuan Airport bergantung kepada tempat berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Adakah terdapat laluan terus ke Labuan Airport?

Sama ada terdapat laluan terus ke Labuan Airport bergantung pada tempat perlepasan anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Labuan Airport. Anda cuma perlu ingat bahawa jumlah laluan terus mungkin berkurangan untuk tarikh dan hari perjalanan tertentu.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Labuan Airport?

Setiap pengendali bas mempunyai peraturan pengangkutan yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa dalam bas untuk perjalanan ke Labuan Airport. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Labuan Airport?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas perantara ke Labuan Airport mempunyai penyaman udara, soket dan WiFi (kebanyakannya percuma). Sebilangan pengendali bas juga menawarkan makanan ringan dan air minuman (kebanyakannya dengan bayaran tambahan). Gunalah fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan bas ke Labuan Airport pada tarikh perjalanan pilihan anda.

Teroka destinasi lain

Laluan bas paling popular dari Labuan Airport

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antara Labuan Airport dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.