✈ Bas dari Kuala Lumpur Airport (KUL) ke Puchong

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Kuala Lumpur Airport ke Puchong

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket manakah yang paling murah untuk laluan bas dari Kuala Lumpur Airport ke Puchong? Bas apakah yang terpantas? Semasa mencari bas dari Kuala Lumpur Airport ke Puchong anda boleh membuat perbandingan untuk semual laluan dan syarikat bas. Dengan satu klik cari semua jadual bas!
Anda mahu mengambil bas dari Kuala Lumpur Airport ke Puchong?
CheckMyBus membandingkan perkhidmatan bas perantara dari Kuala Lumpur Airport ke Puchong yang ada dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan perkhidmatan bas paling murah dari Kuala Lumpur Airport ke Puchong untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Kuala Lumpur Airport dan Puchong untuk memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan mendapati semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Kuala Lumpur Airport serta destinasi alternatif Puchong.

Bas dari Kuala Lumpur Airport ke Puchong: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, tempat berlepas iaitu Kuala Lumpur Airport dan destinasi anda telah diisi. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Puchong ke Kuala Lumpur Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas supaya anda tidak akan terlepas penerbangan anda.
Nikmati perjalanan bas dari Kuala Lumpur Airport ke Puchong dengan CheckMyBus!
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain dari Kuala Lumpur Airport ke Puchong seperti tren, carpool dan kapal terbang.

Perhentian bas di Kuala Lumpur Airport dan Puchong

Stesen
Puchong - Bus Terminal (Tesco)
47100  Puchong  (Malaysia)
Puchong - Puchong Prima
471010  Puchong  (Malaysia)

Sambungan bas dari Kuala Lumpur Airport dan dari Puchong

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.