Bas ke Chukai

Pilihan perjalanan bas ke Chukai dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Semua tentang bas ke Chukai

Adakah anda sedang mencari bas murah ke Chukai? Bandingkan kesemua 14 syarikat bas ke Chukai dan ketahui masa berlepas dan ketibaan, kesemua 2 stesen bas di Chukai, masa perjalanan dan sudah tentu harga terbaik untuk 64 bas harian ke Chukai.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-chukai", 8); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Waktu tempatan
Negara Malaysia
Mata wang Ringgit
Sambungan bas 64
stesen bas 2
perjalanan murah RM 11
Paling popular syarikat bas
Sani UnitedSP BumiE-MutiaraNINI express
Syarikat lain adalah Adik Beradik, Ekspres Musafir, Ekspres Perdana, Kesatuan Express, Mayang Sari Express, Prisma Express dan 4 lagi.

Tiket bas murah ke Chukai

 • Adik Beradik
  1h 17m
  3:50 PG
  Machang
  5:07 PG
  Chukai
  Adik Beradik
  Economy
  RM 11
 • Trans Malaya
  1h 25m
  12:15 PTG
  Kuantan
  Terminal Sentral (Bus Terminal)
  1:40 PTG
  Chukai
  Terminal Bas Kemaman
  Trans Malaya
  Economy
  RM 14
 • TransMalaya Ekspres
  2h 36m
  9:00 PG
  Kuala Terengganu
  Terminal Bas
  11:36 PG
  Chukai
  Terminal Bas Kemaman
  TransMalaya Ekspres
  Premium Economy
  RM 15
 • E-Mutiara
  3h 37m
  6:00 PG
  Machang
  9:37 PG
  Chukai
  E-Mutiara
  Economy
  RM 17
 • Kesatuan Express
  2h 30m
  8:45 PG
  Kuala Terengganu
  Terminal Bas
  11:15 PG
  Chukai
  Terminal Bas Kemaman
  Kesatuan Express
  Premium Economy
  RM 18
 • NINI express
  4h 9m
  3:45 PTG
  Kuala Terengganu
  Terminal Bas
  7:54 PTG
  Chukai
  Terminal Bas Kemaman
  NINI express
  Economy
  RM 18
 • Mayang Sari Express
  3h 37m
  2:00 PG
  Machang
  5:37 PG
  Chukai
  Mayang Sari Express
  Economy
  RM 18
 • Sani United
  3h 37m
  1:00 PG
  Machang
  4:37 PG
  Chukai
  Sani United
  Economy
  RM 19
 • Transnasional MY
  2h 30m
  9:00 PG
  Kuala Terengganu
  Terminal Bas
  11:30 PG
  Chukai
  Terminal Bas Kemaman
  Transnasional MY
  Premium Economy
  RM 20
 • Prisma Express
  2h 36m
  11:30 PG
  Kuala Terengganu
  Terminal Bas
  2:06 PTG
  Chukai
  Terminal Bas Kemaman
  Prisma Express
  Premium Economy
  RM 20
 • Ekspres Musafir
  4h 33m
  2:30 PTG
  Kuala Lumpur
  Berjaya Times Square
  7:03 PTG
  Chukai
  Terminal Bas Kemaman
  Ekspres Musafir
  Economy
  RM 24
 • SP Bumi
  4h 33m
  10:00 PG
  Kuala Lumpur
  Berjaya Times Square
  2:33 PTG
  Chukai
  Terminal Bas Kemaman
  SP Bumi
  Premium Economy
  RM 29
 • Ekspres Perdana
  -17736802h 0m
  10:00 PG
  Tanah Merah
  Stesen Bas Ekspres
  Chukai
  Terminal Bas Kemaman
  Ekspres Perdana
  Economy
  RM 35
 • Queen Express
  6h 41m
  2:00 PG
  Jitra
  8:41 PG
  Chukai
  Queen Express
  Economy
  RM 50
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Chukai bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Chukai bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Chukai.

Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Chukai sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Chukai, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.

Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Chukai? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai. Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.

Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Chukai. Nikmati bas anda ke Chukai dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Chukai

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Chukai

Adakah terdapat bas terus ke Chukai?

Sama ada terdapat laluan bas terus ke Chukai bergantung pada bandar mana anda hendak pergi. Oleh itu, hanya masukkan bandar permulaan anda dalam carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat sambungan bas terus ke Chukai. Dalam konteks ini, perlu diingat bahawa bergantung pada tarikh perjalanan, mungkin terdapat lebih sedikit sambungan langsung.

Apakah yang boleh saya bawa semasa menaiki bas saya ke Chukai?

Bergantung pada pembekal yang anda pergi ke Chukai, perkara yang anda dibenarkan untuk dibawa bersama anda boleh berbeza-beza. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan salji atau ski anda, sebagai contoh, hanya gunakan carian kami untuk mencari bas yang terbaik sesuai dengan keperluan anda untuk tarikh perjalanan anda yang dirancang.

Apakah peralatan dan kemudahan yang ada pada bas ke Chukai?

Peralatan di atas kapal berbeza bergantung pada pembekal. Kebanyakan bas kini mempunyai penghawa dingin, soket dan WiFi di dalamnya. Perkhidmatan, seperti Bagasi tangan dan Bagasi Percuma, selalunya percuma. Sesetengah pembekal bas juga menawarkan perkhidmatan tambahan dengan bayaran tambahan, termasuk Bagasi besar dan Pengangkutan basikal. Sebaiknya gunakan carian kami untuk mendapatkan maklumat tepat tentang peralatan dan perkhidmatan yang tersedia di dalam bas untuk Chukai pada tarikh perjalanan anda yang dirancang.

Perhentian bas yang manakah terdapat di Chukai?

Terdapat sejumlah 2 perhentian bas di Chukai. Kebanyakan bas berhenti di Terminal Bas Kemaman. Lihat peta Chukai kami untuk mencari perhentian bas yang paling sesuai untuk anda.

Syarikat bas mana yang pergi ke Chukai?

Terdapat 14 pembekal bas pergi ke Chukai: Sani United, SP Bumi, E-Mutiara, NINI express, Kesatuan Express, Mayang Sari Express, Ekspres Perdana, Transnasional MY, TransMalaya Ekspres, Prisma Express, Adik Beradik, Ekspres Musafir, Trans Malaya dan Queen Express

Bagaimanakah saya boleh mencari tawaran bas terbaik untuk Chukai?

Dapatkan tawaran tiket terbaik ke Chukai dengan mudah dengan CheckMyBus. Cuma masukkan bandar permulaan dan tarikh perjalanan anda dalam carian kami dan mulakan carian. Anda kemudiannya boleh menapis hasil mengikut keperluan anda atau menyusunnya mengikut harga atau masa perjalanan.

Berapa banyak yang boleh saya jimatkan dengan membandingkan bas dengan Chukai?

Jumlah yang anda boleh jimat bergantung pada bandar dari tempat anda pergi ke Chukai. Biasanya anda boleh menjimatkan lebih banyak dengan menempah tiket anda lebih awal. Untuk mendapatkan tawaran termurah untuk Chukai, pergi ke carian kami, masukkan bandar bermula dan tarikh perjalanan anda dan kemudian mula mencari untuk mencari semua pilihan yang mungkin.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari Chukai

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antara Chukai dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.