Bas dari Kuala Lumpur ke Selayang

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Kuala Lumpur ke Selayang

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas termurah dari Kuala Lumpur ke Selayang? Bas manakah yang terpantas? Bandingkan semua sambungan dan syarikat bas ekspres untuk laluan Kuala Lumpur-Selayang. Cari semua jadual bas hanya dengan satu klik!

Butiran mengenai bas dari Kuala Lumpur ke Selayang

Bas paling murahRM 37.81
Bas terpantas4h 41m
Bas terawal11:00 PG
Bas terakhir4:30 PTG
Laluan bas harian4 Ø
Jarak14.9 km
Syarikat basMARA Liner, KPB Ekspress, Billion Stars Express, Alisan Coach
Anda ingin mengambil bas dari Kuala Lumpur ke Selayang?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Kuala Lumpur dan Selayang dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Kuala Lumpur ke Selayang bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Kuala Lumpur dan Selayang yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Selayang, destinasi alternatif dari Kuala Lumpur. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Selayang.

Apakah bas termurah yang biasanya beroperasi dari Kuala Lumpur ke Selayang?

Senarai bas mungkin boleh berubah. Anda akan mendapati semua pengendali bas yang biasanya menyediakan perkhidmatan mereka dari Kuala Lumpur ke Selayang btetapi pada masa ini tiada perkhidmatan disediakan.
 • MARA Liner
  11:15 PG
  Kuala Lumpur
  Tempoh 4h 41m
  3:56 PTG
  Selayang
  dariRM 37.81
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 13/05/2021
 • KPB Ekspress
  1:30 PTG
  Kuala Lumpur
  Tempoh 4h 41m
  6:11 PTG
  Selayang
  dariRM 38.51
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 13/05/2021
 • Billion Stars Express
  11:00 PG
  Kuala Lumpur
  Tempoh 4h 41m
  3:41 PTG
  Selayang
  dariRM 41.84
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 13/05/2021
 • Alisan Coach
  4:30 PTG
  Kuala Lumpur
  Tempoh 4h 41m
  9:11 PTG
  Selayang
  dariRM 41.84
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 13/05/2021

Bas dari Kuala Lumpur ke Selayang: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Kuala Lumpur dan destinasi Selayang. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Selayang ke Kuala Lumpur, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Selayang ke Kuala Lumpur.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Kuala Lumpur - Selayang.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Kuala Lumpur Selayang.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Kuala Lumpur ke Selayang dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Kuala Lumpur dan Selayang

Stesen
Selayang
68100  Selayang  (Malaysia)
Selayang - Jalan Gombak
Jalan Gombak , 53100  Selayang  (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Kuala Lumpur Selayang

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Kuala Lumpur Selayang?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Kuala Lumpur-Selayang boleh didapati dari harga RM 37.81. Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Selayang dari Kuala Lumpur?

Bas ekspres terpantas dari Kuala Lumpur ke Selayang mengambil masa 4h 41m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Kuala Lumpur ke Selayang akan berlepas?

Bas paling awal ke Selayang akan berlepas dari Kuala Lumpur pada pukul 11:00 PG. Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Kuala Lumpur ke Selayang?

Bas terakhir akan berlepas ke Selayang dari Kuala Lumpur pada pukul 4:30 PTG Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Kuala Lumpur ke Selayang?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariKuala Lumpur ke Selayang. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Selayang dari Kuala Lumpur.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Selayang dari Kuala Lumpur?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Kuala Lumpur - Selayang secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Kuala Lumpur - Selayang?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Kuala Lumpur ke Selayang untuk perjalanan anda.

Bandingkan Kuala Lumpur dan Selayang

Laluan bas dari Kuala Lumpur dan Selayang

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.