Bas dari Kuala Lumpur ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport (KBR)

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Kuala Lumpur ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Hubungan rapat dari Kuala Lumpur dan Kelantan Sultan Ismail Petra Airport

Malangnya tiada sambungan langsung antara Kuala Lumpur dan Kelantan Sultan Ismail Petra Airport pada masa ini. Walau bagaimanapun, kami menemui sambungan ini berhampiran dua tempat. Semak tawaran di bawah!

Sambungan persinggahan dari Kuala Lumpur dan Kelantan Sultan Ismail Petra Airport

Malangnya tiada sambungan langsung antara Kuala Lumpur dan Kelantan Sultan Ismail Petra Airport pada masa ini. Walau bagaimanapun, kami menemui sambungan persinggahan ini antara kedua-dua tempat. Semak tawaran di bawah!

Semua stesen bas dan perhentian di Kuala Lumpur dan Kelantan Sultan Ismail Petra Airport

Peta di bawah menunjukkan kepada anda tempat untuk mencari semua stesen bas di Kuala Lumpur dan Kelantan Sultan Ismail Petra Airport.

Perkhidmatan dan Keselesaan di dalam bas daripada Kuala Lumpur ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport

Ingin tahu kelas tempat duduk yang tersedia pada bas daripada Kuala Lumpur hingga Kelantan Sultan Ismail Petra Airport? Atau syarikat bas manakah yang menyediakan laluan Kuala Lumpur ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport? Di bawah anda akan menemui jawapan kepada soalan anda.

Soalan lazim tentang bas Kuala Lumpur ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Kuala Lumpur Kelantan Sultan Ismail Petra Airport?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Kuala Lumpur-Kelantan Sultan Ismail Petra Airport boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah penjimatan saya apabila membandingkan semua bas dari Kuala Lumpur ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport?

syarikat menawarkan laluan ini dengan harga tiket antara dan . Para penumpang dinasihatkan membuat pembelian tiket seawal mungkin untuk memastikan tiket termurah boleh didapati ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport.

Secara purata, berapa banyak sambungan tersedia dari Kuala Lumpur ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport setiap hari?

Setiap hari, laluan bas Kuala Lumpur ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport dilayan oleh kira-kira sambungan. Dengan carian kami, anda boleh membandingkan masa bas untuk mencari perjalanan yang sempurna.

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport dari Kuala Lumpur?

Bas perantara terpantas dari Kuala Lumpur ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport ditawarkan oleh dan mengambil masa jam. Tiket bas untuk laluan ini berharga . Dalam konteks ini, tempoh masa perjalanan bas boleh mengambil masa yang lama akibat kesesakan trafik.

Pukul berapa bas pertama dari Kuala Lumpur ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport akan berlepas?

Bas paling awal ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport akan berlepas dari Kuala Lumpur pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Kuala Lumpur ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport?

Bas terakhir akan berlepas ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport dari Kuala Lumpur pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pengendali bas manakah yang beroperasi untuk laluan Kuala Lumpur Kelantan Sultan Ismail Petra Airport ?

Sekiranya anda mengambil bas perantara dari Kuala Lumpur ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport, para penumpang boleh melakukan perjalanan mereka dengan syarikat bas . Anda boleh membandingkan semua tiket bas yang sedia ada dengan enjin carian kami dan menempah tiket yang sesuai untuk anda.

Adakah terdapat bas terus antara Kuala Lumpur dan Kelantan Sultan Ismail Petra Airport?

Anda boleh menyemak semua sambungan langsung antara Kuala Lumpur dan Kelantan Sultan Ismail Petra Airport dengan menggunakan carian dan melihat bahagian Perturakan dalam penapis kami. Ini ialah beberapa syarikat yang menawarkan bas terus: .

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport dari Kuala Lumpur?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Kuala Lumpur - Kelantan Sultan Ismail Petra Airport secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Kuala Lumpur - Kelantan Sultan Ismail Petra Airport?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Kuala Lumpur ke Kelantan Sultan Ismail Petra Airport untuk perjalanan anda.

Lebih banyak laluan bas dari Kuala Lumpur dan Kelantan Sultan Ismail Petra Airport

Berikut ialah gambaran keseluruhan laluan bas paling popular daripada Kuala Lumpur dan daripada Kelantan Sultan Ismail Petra Airport. Hanya klik pada sambungan pilihan anda, dan anda akan menemui semua butiran tentang laluan bas anda!

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.