Bas dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Travel by Coach - Coronavirus
Oleh kerana keadaan semasa, perjalanan tertentu mungkin hanya ditawarkan untuk jumlah yang terhad dan kebanyakan kali akan habis dijual dengan cepat. Oleh itu, kami mengesyorkan anda untuk mencari perjalanan terkini terus di enjin carian kami.
Sekiranya anda ingin menempah tiket bas dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang, CheckMyBus boleh membantu anda!
Cari waktu yang tepat bas bertolak dari Kuala Lumpur dan tiba di Kampung Baru Subang bagi hari-hari berikutnya untuk merancang perjalanan anda dengan yakin. Dengan kami, anda akan menerima maklumat mengenai hentian bas yang sedia ada dan semua masa perjalanan serta kemudahan yang ditawarkan oleh pelbagai syarikat bas seperti WiFi dan penghawa dingin. Ingin berjimat? Anda boleh membandingkan harga antara semua syarikat bas yang bergerak dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang untuk mendapatkan harga tiket bas termurah.
Kami akan menunjukkan kepada anda apa yang anda perlu ketahui tentang bas ekspres jarak jauh di Kuala Lumpur untuk membantu anda memulakan perjalanan anda secara lancar serta ketibaan yang selesa di Kampung Baru Subang Merancang perjalanan yang lebih jauh? Kami juga menunjukkkan kepada anda beberapa pilihan untuk perjalanan yang seterusnya dari Kampung Baru Subang. Tiada sambungan langsung? Lihat cadangan kami untuk destinasi alternatif dari Kuala Lumpur. Perlu mengambil penerbangan? Bila anda tiba di Kampung Baru Subang, anda boleh menggunakan enjin carian kami untuk mencari kemudahan perkhidmatan transit ke lapangan terbang yang berdekatan.

Bas Kuala Lumpur Kampung Baru Subang: Maklumat lanjut

Kemas kini hasil carian anda untuk memenuhi keperluan perjalanan anda.
Kami telah menetapkan Kuala Lumpur sebagai tempat berlepas dan Kampung Baru Subang sebagai destinasi dalam bar carian kami. Anda hanya perlu memilih tarikh perjalanan dari kalendar untuk mengemas kini carian anda. Sebagai cadangan, kami menetapkan tarikh perjalanan lalai untuk beberapa hari awal.Secara amnya, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka.
Adakah anda merancang perjalanan balik? Jika anda sudah pasti bila anda akan pulang dari Kampung Baru Subang ke Kuala Lumpur, maka anda hanya perlu memilih tarikh kembali untuk mengambil kira ke dalam hasil carian anda.
Jika anda ingin melakukan perjalanan dengan orang lain,sila pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menapis dan menyesuaikan hasil carian mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh menapis hasil carian anda untuk mencari perhentian bas dan syarikat bas yang sesuai dan relevan berdasarkan keperluan anda.
Sementara anda mencari bas dariKuala Lumpur ke Kampung Baru Subang, anda juga boleh membuat perbandingan dengan mod pengangkutan lain seperti tren, penerbangan dan carpool.
Kami berharap anda dapat menikmati perjalanan bas yang selesa dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang!

Bas Kuala Lumpur - Kampung Baru Subang: Soalan Lazim (FAQ)FAQ mengenai laluan bas

Berapakah harga perjalanan bas untuk laluan dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang?

Ia bergantung pada beberapa perkara seperti hari dan masa perjalanan. Perjalanan termurah boleh didapati dari harga . Bandingkan tawaran dan jimat wang!

Berapa lama perjalanan bas dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang akan mengambil?

Bas terpantas dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang hanya mengambil masa . Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan boleh mengambil masa yang lebih lama ketika trafik.

Adakah terdapat laluan terus dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang. Gunalah fungsi carian kami untuk mencari tarikh perjalanan pilihan untuk laluan terus ke Kampung Baru Subang dari Kuala Lumpur.

Bilakah bas pertama dari Kuala Lumpur bertolak ke Kampung Baru Subang?

Bas paling awal berlepas dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang pada pukul . Masa berlepas mungkin akan berbeza pada hujung minggu dan pada hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Bilakah bas terakhir berlepas dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang?

Bas terakhir berlepas dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang pada pukul . Harap maklum bahawa masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Apakah yang boleh saya bawa semasa perjalanan bas dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang?

Setiap pengendali bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas.Kebanyakan pengendali bas, membolehkan anda membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Kuala Lumpur - Kampung Baru Subang secara percuma. Dengan enjin carian kami, anda boleh mencari perjalanan bas yang paling sesuai.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas untuk laluan Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan bas jarak jauh menawarkan kemudahan WiFi supaya anda dapat berhubung sepanjang perjalanan dan berkongsi lokasi anda dengan rakan-rakan. Penyaman udara di dalam bas membolehkan anda menikmati perjalanan yang selesa. Anda boleh menggunakan fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas untuk perjalanan dari Kuala Lumpur ke Kampung Baru Subang pada tarikh perjalanan tertentu.

Bandingkan Kuala Lumpur dan Kampung Baru Subang

Laluan bas dariKuala Lumpur dan Kampung Baru Subang

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.