Bas ke Kampar

Pilihan perjalanan bas ke Kampar dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati dari Kampar?
 • Kesatuan Express
  9:00 PG
  Kampar - Terminal Kampar Putra
  Tempoh 3h 15m
  12:15 PTG
  Butterworth - Terminal Bas Sementara Penang Sentral
  dariRM 25.29
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 31/08/2021
23 Sambungan bas
3 stesen bas
2 syarikat bas
RM 25.29 perjalanan murah
Fakta Kampar
Malaysia
19,056
Ringgit
Anda ingin mengambil bas ke Kampar?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Kampar dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Kampar bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Kampar bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Kampar.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Kampar sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Kampar, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Kampar? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Kampar.
Nikmati bas anda ke Kampar dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Kampar

Stesen
Kampar - An-Nur District Mosque
Kampung Batu Berangkai , 31900  Kampar (Malaysia)
Kampar - Bus Terminal
Jalan Market , 31900 Kampar (Malaysia)
Kampar - Terminal Kampar Putra
Jalan Putra Permata 9, 31900 Kampar (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Kampar

Bilakah bas akan bertolak ke Kampar?

Masa tiba di Kampar bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Kampar?

Sama ada terdapat laluan terus ke Kampar bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Kampar. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Kampar?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Kampar. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Kampar?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Kampar untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Kampar

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraKampar dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.
Bas perantara popular ke lapangan terbang
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.