Bas dari George Town ke Klang

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari George Town ke Klang

Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas termurah dari George Town ke Klang? Bas manakah yang terpantas? Bandingkan semua sambungan dan syarikat bas ekspres untuk laluan George Town-Klang. Cari semua jadual bas hanya dengan satu klik!
Anda ingin mengambil bas dari George Town ke Klang?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara George Town dan Klang dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari George Town ke Klang bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di George Town dan Klang yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Klang, destinasi alternatif dari George Town. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Klang.

Bas dari George Town ke Klang: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas George Town dan destinasi Klang. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Klang ke George Town, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Klang ke George Town.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan George Town - Klang.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan George Town Klang.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari George Town ke Klang dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di George Town dan Klang

Stesen
Klang - Aeon Bukit Tinggi
Persiaran Bukit Nilam 2 , 41200 Klang (Malaysia)
Klang - Sentral Terminal
Persiaran Klang Sentral 1/Ku5,  , 41050 Klang (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas George Town Klang

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan George Town Klang?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan George Town-Klang boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Klang dari George Town?

Bas ekspres terpantas dari George Town ke Klang mengambil masa . Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari George Town ke Klang akan berlepas?

Bas paling awal ke Klang akan berlepas dari George Town pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari George Town ke Klang?

Bas terakhir akan berlepas ke Klang dari George Town pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari George Town ke Klang?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariGeorge Town ke Klang. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Klang dari George Town.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Klang dari George Town?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan George Town - Klang secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas George Town - Klang?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari George Town ke Klang untuk perjalanan anda.

Bandingkan George Town dan Klang

Laluan bas dari George Town dan Klang

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.