Bas dari Bangkok ke Kuala Lumpur

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Bangkok ke Kuala Lumpur
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Sambungan persinggahan dari Bangkok dan Kuala Lumpur

Malangnya tiada sambungan langsung antara Bangkok dan Kuala Lumpur pada masa ini. Walau bagaimanapun, kami mendapati sambungan persinggahan ini antara kedua-dua bandar. Semak tawaran di bawah!

Semua stesen bas dan perhentian di Bangkok dan Kuala Lumpur

Peta di bawah menunjukkan kepada anda tempat untuk mencari semua stesen bas di Bangkok dan Kuala Lumpur.

Perkhidmatan dan Keselesaan di dalam bas daripada Bangkok ke Kuala Lumpur

Ingin tahu kelas tempat duduk yang tersedia pada bas daripada Bangkok hingga Kuala Lumpur? Atau syarikat bas manakah yang menyediakan laluan Bangkok ke Kuala Lumpur? Di bawah anda akan menemui jawapan kepada soalan anda.

Soalan lazim tentang bas Bangkok ke Kuala Lumpur

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Bangkok Kuala Lumpur?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Bangkok-Kuala Lumpur boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah penjimatan saya apabila membandingkan semua bas dari Bangkok ke Kuala Lumpur?

syarikat menawarkan laluan ini dengan harga tiket antara dan . Para penumpang dinasihatkan membuat pembelian tiket seawal mungkin untuk memastikan tiket termurah boleh didapati ke Kuala Lumpur.

Secara purata, berapa banyak sambungan tersedia dari Bangkok ke Kuala Lumpur setiap hari?

Setiap hari, laluan bas Bangkok ke Kuala Lumpur dilayan oleh kira-kira sambungan. Dengan carian kami, anda boleh membandingkan masa bas untuk mencari perjalanan yang sempurna.

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Kuala Lumpur dari Bangkok?

Bas perantara terpantas dari Bangkok ke Kuala Lumpur ditawarkan oleh dan mengambil masa jam. Tiket bas untuk laluan ini berharga . Dalam konteks ini, tempoh masa perjalanan bas boleh mengambil masa yang lama akibat kesesakan trafik.

Pukul berapa bas pertama dari Bangkok ke Kuala Lumpur akan berlepas?

Bas paling awal ke Kuala Lumpur akan berlepas dari Bangkok pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Bangkok ke Kuala Lumpur?

Bas terakhir akan berlepas ke Kuala Lumpur dari Bangkok pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pengendali bas manakah yang beroperasi untuk laluan Bangkok Kuala Lumpur ?

Sekiranya anda mengambil bas perantara dari Bangkok ke Kuala Lumpur, para penumpang boleh melakukan perjalanan mereka dengan syarikat bas . Anda boleh membandingkan semua tiket bas yang sedia ada dengan enjin carian kami dan menempah tiket yang sesuai untuk anda.

Adakah terdapat bas terus antara Bangkok dan Kuala Lumpur?

Anda boleh menyemak semua sambungan langsung antara Bangkok dan Kuala Lumpur dengan menggunakan carian dan melihat bahagian Perturakan dalam penapis kami. Ini ialah beberapa syarikat yang menawarkan bas terus: .

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Kuala Lumpur dari Bangkok?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Bangkok - Kuala Lumpur secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Bangkok - Kuala Lumpur?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Bangkok ke Kuala Lumpur untuk perjalanan anda.

Lebih banyak laluan bas dari Bangkok dan Kuala Lumpur

Berikut ialah gambaran keseluruhan laluan bas paling popular daripada Bangkok dan daripada Kuala Lumpur. Hanya klik pada sambungan pilihan anda, dan anda akan menemui semua butiran tentang laluan bas anda!

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.