Harga bas terbaik dari 5000+ syarikat!

Bas dari Puchong ke Lumut dari

Bandingkan syarikat dan dapatkan harga terbaik dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Hubungan rapat dari Puchong dan Lumut

Malangnya tiada sambungan langsung antara Puchong dan Lumut pada masa ini. Walau bagaimanapun, kami menemui sambungan ini berhampiran kedua-dua bandar. Semak tawaran di bawah!

Sambungan bas termurah dari Puchong ke Lumut

Setiap hari, bas daripada syarikat bas meninggalkan Puchong untuk Lumut: dalam jadual di bawah, anda akan menemui harga termurah untuk bas di laluan ini, bermula dari 24/07/2024 dan untuk hari-hari berikutnya.

Isnin
Selasa
Rabu
Khamis
Jumaat
Sabtu
Ahad
Isnin 22/07
Selasa 23/07
Rabu 24/07
Khamis 25/07
Jumaat 26/07
Sabtu 27/07
Ahad 28/07
Isnin 29/07
Selasa 30/07
Rabu 31/07
Khamis 01/08
Jumaat 02/08
RM 28
Sabtu 03/08
Ahad 04/08
Isnin 05/08
Selasa 06/08
Rabu 07/08
Khamis 08/08
Jumaat 09/08
Sabtu 10/08
Ahad 11/08
Isnin 12/08
Selasa 13/08
Rabu 14/08
Khamis 15/08
Jumaat 16/08
Sabtu 17/08
Ahad 18/08

Bagaimana untuk menjimatkan wang dalam perjalanan daripada Puchong kepada Lumut

Perjalanan boleh mahal, tetapi ia tidak perlu! Adakah anda ingin mengelak daripada membayar harga yang teruk untuk perjalanan anda? Kemudian ikuti langkah cepat ini untuk menjimatkan wang:

Tempah tiket daripada Puchong ke Lumut lebih awal! Lebih awal anda menempah, lebih murah biasanya harganya. Selain itu, anda pasti akan mendapat tempat di dalam bas daripada Puchong ke Lumut, berbanding jika anda membelinya pada saat akhir atau terus di stesen .

Jika boleh, elakkan perjalanan pada waktu puncak. Daripada hujung minggu, cuba melancong sepanjang minggu. Perjalanan pada waktu petang atau malam ia juga lebih murah, dan kemudiannya bas dari Puchong ke Lumut juga lebih kosong.

Semua stesen bas dan perhentian di Puchong dan Lumut

Peta di bawah menunjukkan kepada anda tempat untuk mencari semua stesen bas di Puchong dan Lumut.

Perkhidmatan dan Keselesaan di dalam bas daripada Puchong ke Lumut

Ingin tahu kelas tempat duduk yang tersedia pada bas daripada Puchong hingga Lumut? Atau syarikat bas manakah yang menyediakan laluan Puchong ke Lumut? Di bawah anda akan menemui jawapan kepada soalan anda.

Soalan lazim tentang bas Puchong ke Lumut

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Puchong Lumut?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Puchong-Lumut boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah penjimatan saya apabila membandingkan semua bas dari Puchong ke Lumut?

syarikat menawarkan laluan ini dengan harga tiket antara dan . Para penumpang dinasihatkan membuat pembelian tiket seawal mungkin untuk memastikan tiket termurah boleh didapati ke Lumut.

Secara purata, berapa banyak sambungan tersedia dari Puchong ke Lumut setiap hari?

Setiap hari, laluan bas Puchong ke Lumut dilayan oleh kira-kira sambungan. Dengan carian kami, anda boleh membandingkan masa bas untuk mencari perjalanan yang sempurna.

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Lumut dari Puchong?

Bas perantara terpantas dari Puchong ke Lumut ditawarkan oleh dan mengambil masa jam. Tiket bas untuk laluan ini berharga . Dalam konteks ini, tempoh masa perjalanan bas boleh mengambil masa yang lama akibat kesesakan trafik.

Pukul berapa bas pertama dari Puchong ke Lumut akan berlepas?

Bas paling awal ke Lumut akan berlepas dari Puchong pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Puchong ke Lumut?

Bas terakhir akan berlepas ke Lumut dari Puchong pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pengendali bas manakah yang beroperasi untuk laluan Puchong Lumut ?

Sekiranya anda mengambil bas perantara dari Puchong ke Lumut, para penumpang boleh melakukan perjalanan mereka dengan syarikat bas . Anda boleh membandingkan semua tiket bas yang sedia ada dengan enjin carian kami dan menempah tiket yang sesuai untuk anda.

Adakah terdapat bas terus antara Puchong dan Lumut?

Anda boleh menyemak semua sambungan langsung antara Puchong dan Lumut dengan menggunakan carian dan melihat bahagian Perturakan dalam penapis kami. Ini ialah beberapa syarikat yang menawarkan bas terus: .

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Lumut dari Puchong?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Puchong - Lumut secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Puchong - Lumut?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Puchong ke Lumut untuk perjalanan anda.

Lebih banyak laluan bas dari Puchong dan Lumut

Berikut ialah gambaran keseluruhan laluan bas paling popular daripada Puchong dan daripada Lumut. Hanya klik pada sambungan pilihan anda, dan anda akan menemui semua butiran tentang laluan bas anda!

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.