Bas dari Kuala Terengganu ke Singapura

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Kuala Terengganu ke Singapura

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas termurah dari Kuala Terengganu ke Singapura? Bas manakah yang terpantas? Bandingkan semua sambungan dan syarikat bas ekspres untuk laluan Kuala Terengganu-Singapura. Cari semua jadual bas hanya dengan satu klik!
Anda ingin mengambil bas dari Kuala Terengganu ke Singapura?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Kuala Terengganu dan Singapura dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Kuala Terengganu ke Singapura bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Kuala Terengganu dan Singapura yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Singapura, destinasi alternatif dari Kuala Terengganu. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Singapura.

Bas dari Kuala Terengganu ke Singapura: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Kuala Terengganu dan destinasi Singapura. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Singapura ke Kuala Terengganu, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Singapura ke Kuala Terengganu.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Kuala Terengganu - Singapura.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Kuala Terengganu Singapura.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Kuala Terengganu ke Singapura dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Kuala Terengganu dan Singapura

Stesen
Singapore - Changi Ferry Terminal
Changi Ferry Rd , 499677  Singapura  (Singapura)
Singapore - Concorde Hotel
Singapura  (Singapura)
Singapore - Concorde Shopping Centre
Outram Rd 317, 169075  Singapura  (Singapura)
Singapore - Golden Mile Complex
Singapura  (Singapura)
Singapore - Harbour Front Ferry Terminal
Maritime Square 1, 099253  Singapura  (Singapura)
Singapore - IMM Building
Singapura  (Singapura)
Singapore - Jurong Bird Park
103.707754 , Singapura  (Singapura)
Singapore - Kitchener Road
Kitchener Road 181, Singapura  (Singapura)
Singapore - Lavender MRT Station
Kallang Road  50 , 208699  Singapura  (Singapura)
Singapore - Our Tampines Hub
Singapura  (Singapura)
Singapore - Queen Street Bus Terminal
Queen St , 188690  Singapura  (Singapura)
Singapore - Resorts World Sentosa
Sentosa Gateway 8, 098269  Singapura  (Singapura)
Singapore - Tampines
Singapura  (Singapura)
Singapore - Tanah Merah Ferry Terminal
Singapura  (Singapura)
Singapura - Bef Bke
Singapura  (Singapura)
Singapura - Chinatown Stn
Singapura  (Singapura)
Singapura - City Plaza
Singapura  (Singapura)
Singapura - Kovan Hub Bus Terminal
Hougang St 21, 530206  Singapura  (Singapura)
Singapura - Roxy Square
Singapura  (Singapura)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Kuala Terengganu Singapura

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Kuala Terengganu Singapura?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Kuala Terengganu-Singapura boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Singapura dari Kuala Terengganu?

Bas ekspres terpantas dari Kuala Terengganu ke Singapura mengambil masa . Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Kuala Terengganu ke Singapura akan berlepas?

Bas paling awal ke Singapura akan berlepas dari Kuala Terengganu pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Kuala Terengganu ke Singapura?

Bas terakhir akan berlepas ke Singapura dari Kuala Terengganu pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Kuala Terengganu ke Singapura?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariKuala Terengganu ke Singapura. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Singapura dari Kuala Terengganu.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Singapura dari Kuala Terengganu?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Kuala Terengganu - Singapura secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Kuala Terengganu - Singapura?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Kuala Terengganu ke Singapura untuk perjalanan anda.

Bandingkan Kuala Terengganu dan Singapura

Laluan bas dari Kuala Terengganu dan Singapura

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.