Bas ke Kuala Kedah

Pilihan perjalanan bas ke Kuala Kedah dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Semua tentang bas ke Kuala Kedah

Adakah anda sedang mencari bas murah ke Kuala Kedah? Bandingkan kesemua 0 syarikat bas ke Kuala Kedah dan ketahui masa berlepas dan ketibaan, kesemua 0 stesen bas di Kuala Kedah, masa perjalanan dan sudah tentu harga terbaik untuk bas harian ke Kuala Kedah.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-kuala-kedah", 8); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Waktu tempatan
Negara Malaysia
Mata wang Ringgit
Sambungan bas 0
stesen bas 0
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Kuala Kedah bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Kuala Kedah bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Kuala Kedah.

Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Kuala Kedah sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Kuala Kedah, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.

Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Kuala Kedah? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai. Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.

Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Kuala Kedah. Nikmati bas anda ke Kuala Kedah dengan CheckMyBus!

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Kuala Kedah

Adakah terdapat bas terus ke Kuala Kedah?

Sama ada terdapat laluan bas terus ke Kuala Kedah bergantung pada bandar mana anda hendak pergi. Oleh itu, hanya masukkan bandar permulaan anda dalam carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat sambungan bas terus ke Kuala Kedah. Dalam konteks ini, perlu diingat bahawa bergantung pada tarikh perjalanan, mungkin terdapat lebih sedikit sambungan langsung.

Apakah yang boleh saya bawa semasa menaiki bas saya ke Kuala Kedah?

Bergantung pada pembekal yang anda pergi ke Kuala Kedah, perkara yang anda dibenarkan untuk dibawa bersama anda boleh berbeza-beza. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan salji atau ski anda, sebagai contoh, hanya gunakan carian kami untuk mencari bas yang terbaik sesuai dengan keperluan anda untuk tarikh perjalanan anda yang dirancang.

Apakah peralatan dan kemudahan yang ada pada bas ke Kuala Kedah?

Peralatan di atas kapal berbeza bergantung pada pembekal. Kebanyakan bas kini mempunyai penghawa dingin, soket dan WiFi di dalamnya. Perkhidmatan, seperti , selalunya percuma. Sesetengah pembekal bas juga menawarkan perkhidmatan tambahan dengan bayaran tambahan, termasuk Minuman. Sebaiknya gunakan carian kami untuk mendapatkan maklumat tepat tentang peralatan dan perkhidmatan yang tersedia di dalam bas untuk Kuala Kedah pada tarikh perjalanan anda yang dirancang.

Perhentian bas yang manakah terdapat di Kuala Kedah?

Terdapat sejumlah 0 perhentian bas di Kuala Kedah. Kebanyakan bas berhenti di Perhentian bas. Lihat peta Kuala Kedah kami untuk mencari perhentian bas yang paling sesuai untuk anda.

Syarikat bas mana yang pergi ke Kuala Kedah?

Terdapat 0 pembekal bas pergi ke Kuala Kedah:

Bagaimanakah saya boleh mencari tawaran bas terbaik untuk Kuala Kedah?

Dapatkan tawaran tiket terbaik ke Kuala Kedah dengan mudah dengan CheckMyBus. Cuma masukkan bandar permulaan dan tarikh perjalanan anda dalam carian kami dan mulakan carian. Anda kemudiannya boleh menapis hasil mengikut keperluan anda atau menyusunnya mengikut harga atau masa perjalanan.

Berapa banyak yang boleh saya jimatkan dengan membandingkan bas dengan Kuala Kedah?

Jumlah yang anda boleh jimat bergantung pada bandar dari tempat anda pergi ke Kuala Kedah. Biasanya anda boleh menjimatkan lebih banyak dengan menempah tiket anda lebih awal. Untuk mendapatkan tawaran termurah untuk Kuala Kedah, pergi ke carian kami, masukkan bandar bermula dan tarikh perjalanan anda dan kemudian mula mencari untuk mencari semua pilihan yang mungkin.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari Kuala Kedah

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antara Kuala Kedah dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Kuala Kedah: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Kuala Kedah juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Sungai Petani, Pendang or Langkawi, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.