Bas ke Ko Lanta

Pilihan perjalanan bas ke Ko Lanta dengan CheckMyBus

swap
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Ko Lanta
Waktu Tempatan
Negara Thailand
Penduduk 6,090
Sambungan Bas 80
Stesen Bas 12
Syarikat Bas 2
Perjalanan Murah RM 33.87
Anda ingin mengambil bas ke Ko Lanta?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Ko Lanta dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Ko Lanta bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Ko Lanta bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Ko Lanta.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Ko Lanta sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Ko Lanta, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Ko Lanta? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Ko Lanta.
Nikmati bas anda ke Ko Lanta dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Ko Lanta

Stesen
Ko Lanta - 7-Eleven Ko Lanta Yai
81150  Ko Lanta  (Thailand)
Ko Lanta - Bakantiang Beach
Ko Lanta  (Thailand)
Ko Lanta - Khlong Mak Pier
Rural Road 6022 , 81150  Ko Lanta  (Thailand)
Ko Lanta - Lanta Gardenhill Speedboat Co
Ko Lanta  (Thailand)
Ko Lanta - Lanta Klong Nin Beach Resort
Ko Lanta  (Thailand)
Ko Lanta - Lanta Lapaya Resort
 Tambon Sala Dan, Amphoe Ko Lanta, Chang Wat Krabi 81150, Thailand, Ko Lanta  (Thailand)
Ko Lanta - Long Beach
Ko Lanta  (Thailand)
Ko Lanta - Narima Bungalow Resort
Ko Lanta  (Thailand)
Ko Lanta - Old Town Pier
Ko Lanta  (Thailand)
Ko Lanta - Saladan Pier
Ko Lanta  (Thailand)
Ko Lanta - Songserm Tran Service Company Limited
Ko Lanta  (Thailand)
Koh Lanta - Mu Ko Lanta National Park
Ko Lanta  (Thailand)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Ko Lanta

Bilakah bas akan bertolak ke Ko Lanta?

Masa tiba di Ko Lanta bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Ko Lanta?

Sama ada terdapat laluan terus ke Ko Lanta bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Ko Lanta. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Ko Lanta?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Ko Lanta. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Ko Lanta?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Bagasi Percuma dan Bagasi tangan selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Ko Lanta untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Ko Lanta

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraKo Lanta dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Ko Lanta: Semak lokasi perlepasan lain

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.