Bas ke Kiel

Pilihan perjalanan bas ke Kiel dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Kiel?
 • FlixBus
  11:02 PG
  Hamburg - Central Station
  Tempoh 1h 12m
  12:14 PTG
  Kiel - ZOB (central bus station)
  dariRM 14.52
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 18/09/2021

Tiket tren murah ke Kiel
 • FlixTrain
  11:02 PG
  Hamburg - Central Station
  Tempoh 1h 12m
  12:14 PTG
  Kiel - ZOB (central bus station)
  dariRM 14.52
396 Sambungan bas
11 stesen bas
5 syarikat bas
RM 14.52 perjalanan murah
Fakta Kiel
Jerman
232,758
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Kiel?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Kiel dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Kiel bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Kiel bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Kiel.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Kiel sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Kiel, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Kiel? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Kiel.
Nikmati bas anda ke Kiel dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Kiel

Stesen
Kiel - Ellerbek
Kiel (Jerman)
Kiel - Elmschenhagen
Kiel (Jerman)
Kiel - Hassee CITTI-PARK
Kiel (Jerman)
Kiel - Norwegenkai
Norwegenkai 1, 24143 Kiel (Jerman)
Kiel - Oppendorf
Kiel (Jerman)
Kiel - Russee
Kiel (Jerman)
Kiel - Schulen am Langsee
Kiel (Jerman)
Kiel - Schwedenkai
Schwedenkai , 24103 Kiel (Jerman)
Kiel - Suchsdorf
Kiel (Jerman)
Kiel - ZOB (central bus station)
Auguste-Viktoria-Str. 8, 24103 Kiel (Jerman)
Kiel Central Station
Kiel (Jerman)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Kiel

Bilakah bas akan bertolak ke Kiel?

Masa tiba di Kiel bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Kiel?

Sama ada terdapat laluan terus ke Kiel bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Kiel. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Kiel?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Kiel. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Kiel?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Tandas selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Kiel untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Kiel: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Kiel juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Lübeck, Flensburg or Neumünster, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Kiel kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Elmshorn, Itzehoe, Rendsburg dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Hamburg Airport, Lubeck Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.