Bas ke Göttingen

Pilihan perjalanan bas ke Göttingen dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Göttingen
 • BlaBlaCar Bus
  10:55 PTG
  Giessen - Mathematikum
  Tempoh 3h 10m
  2:05 PG
  Göttingen - Central bus station
  dariRM 29.40
1021 Sambungan bas
4 stesen bas
8 syarikat bas
RM 19.59 perjalanan murah
Fakta Göttingen
Jerman
119,529
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Göttingen?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Göttingen dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Göttingen bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Göttingen bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Göttingen.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Göttingen sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Göttingen, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Göttingen? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Göttingen.
Nikmati bas anda ke Göttingen dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Göttingen

Stesen
Göttingen - Central bus station
Berliner Straße  28 , 37073 Göttingen (Jerman)
Göttingen - Esso
Weender Landstraße 10, 37073 Göttingen (Jerman)
Göttingen - Kauf Park
Am Kaufpark 1, 37079 Göttingen (Jerman)
Göttingen Central Station
Göttingen (Jerman)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Göttingen

Bilakah bas akan bertolak ke Göttingen?

Masa tiba di Göttingen bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Göttingen?

Sama ada terdapat laluan terus ke Göttingen bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Göttingen. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Göttingen?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Göttingen. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Göttingen?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Tandas dan Soket selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Göttingen untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Göttingen

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Göttingen
Tiket bas tempatan sehalaRM 11.29
Pas bulananRM 245.44
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 35.35
Teksi jarak pertengahanRM 74.63
Teksi jarak jauhRM 212.11
PetrolRM 7.45
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 49.09
Hidangan 3-course menuRM 110.45
Cappuccino kecilRM 11.04
Satu bir draf besarRM 14.73
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 12.60
Hidangan dagingRM 21.74
Botol airRM 2.77
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 27.00

Bandar-bandar berdekatan dengan Göttingen: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Göttingen juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Kassel, Hildesheim or Hameln, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Göttingen kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Nordhausen, Goslar, Muehlhausen dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.