Bas ke Bremen

Pilihan perjalanan bas ke Bremen dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Bremen
Waktu Tempatan
NegaraJerman
Penduduk0.55 Juta
Mata WangEuro
Sambungan Bas1230
Stesen Bas21
Syarikat Bas13
Perjalanan MurahRM 14.28
Anda ingin mengambil bas ke Bremen?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Bremen dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Bremen bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Bremen bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Bremen.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Bremen sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Bremen, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Bremen? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Bremen.
Nikmati bas anda ke Bremen dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Bremen

Stesen
Bremen - Aumund
Bremen (Jerman)
Bremen - Burg
Bremen (Jerman)
Bremen - Central bus station
Breitenweg  13, 28195 Bremen (Jerman)
Bremen - Farge
Bremen (Jerman)
Bremen - Hemelingen
Bremen (Jerman)
Bremen - Klinikum Bremen-Nord/Beckedorf
Bremen (Jerman)
Bremen - Kreinsloger
Bremen (Jerman)
Bremen - Lesum
Bremen (Jerman)
Bremen - Mahndorf
Bremen (Jerman)
Bremen - Mühlenstraße
Bremen (Jerman)
Bremen - Neustadt
Bremen (Jerman)
Bremen - Oberneuland
Bremen (Jerman)
Bremen - Oslebshausen
Bremen (Jerman)
Bremen - Schönebeck
Bremen (Jerman)
Bremen - Sebaldsbrück
Bremen (Jerman)
Bremen - St Magnus
Bremen (Jerman)
Bremen - Train Station
Bahnhofsplatz , 28195 Bremen (Jerman)
Bremen - Turnerstraße
Bremen (Jerman)
Bremen - Vegesack
Bremen (Jerman)
Bremen - Walle
Bremen (Jerman)
Bremen Central Station
Bremen (Jerman)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Bremen

Bilakah bas akan bertolak ke Bremen?

Masa tiba di Bremen bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Bremen?

Sama ada terdapat laluan terus ke Bremen bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Bremen. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Bremen?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Bremen. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Bremen?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Tandas dan Soket selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Bremen untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Bremen

Bandar-bandar berdekatan dengan Bremen: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Bremen juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Habenhausen, Oldenburg or Bremerhaven, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Bremen kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Wilhelmshaven, Delmenhorst, Stade dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Bremen Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.