Bas ke Münster

Pilihan perjalanan bas ke Münster dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Münster
 • Eurolines Germany
  5:45 PTG
  Zabrze central bus station
  Tempoh 16h 15m
  10:00 PG
  Münster - Bus parking Hafenstr./Friedrich-Ebert-Str
  dariRM 235.10

Tiket tren murah ke Münster
 • Deutsche Bahn
  12:29 PG
  Melle
  Tempoh 5h 26m
  5:55 PG
  Münster
  dariRM 75.53
 • Deutsche Bahn
  6:58 PG
  Herne
  Tempoh 0h 28m
  7:26 PG
  Münster
  dariRM 88.04
941 Sambungan bas
10 stesen bas
7 syarikat bas
RM 66.03 perjalanan murah
Fakta Münster
Jerman
270,184
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Münster?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Münster dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Münster bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Münster bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Münster.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Münster sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Münster, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Münster? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Münster.
Nikmati bas anda ke Münster dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Münster

Stesen
Münster (Jerman)
Münster (Jerman)
Hafenstraße 40, 48153 Münster (Jerman)
Münster (Jerman)
Münster (Jerman)
Münster (Jerman)
Münster (Jerman)
Münster (Jerman)
Münster (Jerman)
Münster (Jerman)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Münster

Bilakah bas akan bertolak ke Münster?

Masa tiba di Münster bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Münster?

Sama ada terdapat laluan terus ke Münster bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Münster. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Münster?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Münster. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Münster?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Tandas dan Penyaman Udara selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Münster untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Münster

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Münster
Tiket bas tempatan sehalaRM 14.01
Pas bulananRM 350.15
Orang menggunakan tren atau metro25 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 25.68
Teksi jarak pertengahanRM 44.58
Teksi jarak jauhRM 110.73
PetrolRM 6.69
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 60.03
Hidangan 3-course menuRM 100.04
Cappuccino kecilRM 13.34
Satu bir draf besarRM 16.26
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 10.00
Hidangan dagingRM 16.36
Botol airRM 1.47
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 20.01

Bandar-bandar berdekatan dengan Münster: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Münster juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Essen, Dortmund or Bochum, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Münster kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Bielefeld, Gelsenkirchen, Oberhausen dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Dortmund Airport, Paderborn-Lippstadt Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.