Bas dari Ipoh ke Petaling Jaya

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Ipoh ke Petaling Jaya

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas termurah dari Ipoh ke Petaling Jaya? Bas manakah yang terpantas? Bandingkan semua sambungan dan syarikat bas ekspres untuk laluan Ipoh-Petaling Jaya. Cari semua jadual bas hanya dengan satu klik!

Butiran mengenai bas dari Ipoh ke Petaling Jaya

Bas paling murahRM 20.78
Bas terpantas3h 16m
Bas terawal11:01 PG
Bas terakhir3:45 PTG
Laluan bas harian2 Ø
Jarak174.2 km
Syarikat basSri Maju Group, 12Go Asia
Anda ingin mengambil bas dari Ipoh ke Petaling Jaya?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Ipoh dan Petaling Jaya dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Ipoh ke Petaling Jaya bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Ipoh dan Petaling Jaya yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Petaling Jaya, destinasi alternatif dari Ipoh. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Petaling Jaya.

Apakah bas termurah yang biasanya beroperasi dari Ipoh ke Petaling Jaya?

Senarai bas mungkin boleh berubah. Anda akan mendapati semua pengendali bas yang biasanya menyediakan perkhidmatan mereka dari Ipoh ke Petaling Jaya btetapi pada masa ini tiada perkhidmatan disediakan.
 • Sri Maju Group
  3:45 PTG
  Ipoh
  Tempoh 3h 16m
  7:01 PTG
  Petaling Jaya
  dariRM 20.78
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 13/12/2020
 • 12Go Asia
  11:01 PG
  Ipoh
  Tempoh 3h 40m
  2:41 PTG
  Petaling Jaya
  dariRM 30.36
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 13/12/2020

Bas dari Ipoh ke Petaling Jaya: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Ipoh dan destinasi Petaling Jaya. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Petaling Jaya ke Ipoh, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Petaling Jaya ke Ipoh.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Ipoh - Petaling Jaya.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Ipoh Petaling Jaya.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Ipoh ke Petaling Jaya dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Ipoh dan Petaling Jaya

Stesen
Petaling Jaya
47410  Petaling Jaya  (Malaysia)
Petaling Jaya - One Utama
Petaling Jaya  (Malaysia)
Petaling Jaya - Sunway
BRT Sunway Line , 47600  Petaling Jaya  (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Ipoh Petaling Jaya

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Ipoh Petaling Jaya?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Ipoh-Petaling Jaya boleh didapati dari harga RM 20.78. Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Petaling Jaya dari Ipoh?

Bas ekspres terpantas dari Ipoh ke Petaling Jaya mengambil masa 3h 16m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Ipoh ke Petaling Jaya akan berlepas?

Bas paling awal ke Petaling Jaya akan berlepas dari Ipoh pada pukul 11:01 PG. Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Ipoh ke Petaling Jaya?

Bas terakhir akan berlepas ke Petaling Jaya dari Ipoh pada pukul 3:45 PTG Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Ipoh ke Petaling Jaya?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariIpoh ke Petaling Jaya. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Petaling Jaya dari Ipoh.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Petaling Jaya dari Ipoh?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Ipoh - Petaling Jaya secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Ipoh - Petaling Jaya?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Ipoh ke Petaling Jaya untuk perjalanan anda.

Bandingkan Ipoh dan Petaling Jaya

Laluan bas dari Ipoh dan Petaling Jaya

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.