Bas dari Hat Yai ke Pattaya

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Hat Yai ke Pattaya

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Anda ingin mengambil bas dari Hat Yai ke Pattaya?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Hat Yai dan Pattaya dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Hat Yai ke Pattaya bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Hat Yai dan Pattaya yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Pattaya, destinasi alternatif dari Hat Yai. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Pattaya.

Bas dari Hat Yai ke Pattaya: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Hat Yai dan destinasi Pattaya. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Pattaya ke Hat Yai, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Pattaya ke Hat Yai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Hat Yai - Pattaya.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Hat Yai Pattaya.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Hat Yai ke Pattaya dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Hat Yai dan Pattaya

Stesen
20150 Pattaya (Thailand)
Pattaya (Thailand)
N Pattaya Rd , 20150 Pattaya (Thailand)
Pattaya (Thailand)
Pattaya (Thailand)
Pattaya (Thailand)
Pattaya (Thailand)
Pattaya (Thailand)
Pattaya (Thailand)
Sukhumvit Road Muang Pattaya , 20150 Pattaya (Thailand)
Pattaya (Thailand)
Pattaya (Thailand)
Pattaya (Thailand)
Pattaya (Thailand)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Hat Yai Pattaya

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Hat Yai Pattaya?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Hat Yai-Pattaya boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Pattaya dari Hat Yai?

Bas ekspres terpantas dari Hat Yai ke Pattaya mengambil masa . Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Hat Yai ke Pattaya akan berlepas?

Bas paling awal ke Pattaya akan berlepas dari Hat Yai pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Hat Yai ke Pattaya?

Bas terakhir akan berlepas ke Pattaya dari Hat Yai pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Hat Yai ke Pattaya?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariHat Yai ke Pattaya. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Pattaya dari Hat Yai.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Pattaya dari Hat Yai?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Hat Yai - Pattaya secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Hat Yai - Pattaya?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Hat Yai ke Pattaya untuk perjalanan anda.

Bandingkan Hat Yai dan Pattaya

Laluan bas dari Hat Yai dan Pattaya

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.